Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec a cumparat Under Development Office, agentie axata pe aplicatii mobile & blockchain

Zitec anunta – intr-un comunicat de presa – ca a preluat recent echipa si portofoliul Under Development Office, agentie romaneasca de dezvoltare software specializata in aplicatii mobile si una dintre cele mai populare firme de blockchain development din Europa. Aceasta a inregistrat vanzari de peste 1,5 milioane €, in ultimii 3 ani.

Pentru Zitec (lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania), preluarea agentiei Under Development Office a vizat atat extinderea portofoliului de clienti, cat si cresterea echipei, intrucat membrii fondatori si echipa de specialisti in dezvoltare de aplicatii mobile, design si blockchain s-au alaturat integral echipei Zitec. Preluarea se inscrie intr-un sir de astfel de actiuni, dupa ce, din 2016 incoace, Zitec a asimilat echipele si portofoliile Inotec, Cloud Bit, Bright si Symbolic.

„Preluarea echipei Under Development Office ne va ajuta sa acceleram dezvoltarea capabilitatilor Zitec de a dezvolta solutii mobile, dar si sa ne extindem paleta de servicii in zona de blockchain development, unde Udev are o vasta expertiza pe piata la nivel global si unde anticipam proiecte interesante in perioada urmatoare. Suntem onorati de decizia clientilor din portofoliul Udev de a continua colaborarea cu Zitec. In noua formula  au acces la o echipa mai mare, cu expertiza crescuta, care ofera servicii complete in zona digitala, de la consultanta si dezvoltare software, la UX si Digital Marketing”, transmite Alexandru Lapusan (foto, CEO & Partener fondator Zitec).

Under Development Office a fost fondata in 2011, de Iulian Oprea, Stefan Gergely si Dan Cernau. Compania a realizat cu succes peste 100 de proiecte, care au inclus design-ul si dezvoltarea de aplicatii web si aplicatii mobile, pentru clienti precum Carrefour, BRD, Medicover, Transavia, Auchan sau Gibraltar Blockchain Exchange. Agentia este printre primele si cele mai populare companii de blockchain development din Europa, cu proiecte in diferite domenii precum transport, bancar, fintech, identitate digitala, lifestyle & entertainment.

„Dupa aproape 10 ani in care am invatat cum sa construim valoare pentru clientii din pietele de mobile si blockchain development la nivelul Europei, ne-am alaturat in formula completa echipei Zitec, pentru ca impreuna sa oferim clientilor o gama completa de servicii in zona digitala si sa sprijinim oamenii si organizatiile lor sa inceapa ori sa accelereze procesele de transformare digitala”, a adaugat Iulian Oprea (CEO & Partener fondator Under Development Office).

Zitec (specializata in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala) a anuntat, in septembrie, cresteri ale veniturilor de peste 50% YoY, in prima jumatate a lui 2020. Pentru intregul an, compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de pana la 10 milioane €, bazata pe maturitatea parteneriatelor cu Google Cloud, Microsoft si Magento Commerce (Adobe).

Leave a reply