Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Wirecard a lansat plata online via wearables, in Europa

WirecardCompania Wirecard, care ofera tehnologii financiare digitale, a lansat in Europa Centrala si de Est sistemul de plata online propriu, perfect pentru companiile care organizeaza evenimente, stadioane si mall-uri, citim pe wirecard.com. Prin intermediul acestui sistem inchis de plata, oricine poate tranzactiona bani in timp real, incarcand (in doar cateva secunde) cardul propriu/un produs wearable la orice punct de informatii sau pe Internet. Solutia de plata poate fi integrata in casierii, la POS-uri.

Primul client care l-a adoptat este Smart Business Center, din Graz (Austria), care doreste sa impulsioneze digitalizarea in zona. „Asteptam cu nerabdare sa ne aducem solutia de plata in intreaga Europa Centrala si de Est. Vedem pe piata o cerere enorma pentru sisteme de plata digitale inchise – mai ales pentru companiile care au sute si mii de angajati. In plus, anticipam o cerere in acest sens din partea industriei de autoturisme electronice, care vor sa ofere clientilor astfel de solutii”, a transmis Roland Toch (Managing Director al Wirecard CEE).

Leave a reply