Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vrei credit pentru cumparaturi online? Alege Libra Internet Bank!

libra credit samsungVrei sa iti cumperi ceva pe Internet si un credit ar fi optiunea potrivita pentru tine? Sau ai un site e-commerce si vrei sa oferi clientilor tai inca o modalitate de plata? Libra Internet Bank (LIB) are solutia pentru ambele variante: compania a lansat o platforma de creditare inovatoare, usor si rapid de integrat in orice magazin online, care ofera credite online, in 2 ore, anunta ziare.com. Un chatbot LIB se ocupa de formalitati, doritorii pot otine informatii suplimentare prin serviciul de video banking, iar sumele imprumutate sunt de maxim 20.000 de lei, pe maximum 60 de luni, fara avans.

„Am observat un apetit crescut pentru diversificarea modelelor de conversie in comertul online si am decis sa venim in sprijinul comerciantilor si cumparatorilor online, prin solutiile noastre digitale. Aceasta platforma este un pas inainte pentru servicii bancare disponibile online, in orice moment al zilei si acolo unde clientul are o nevoie concreta, nu neaparat in spatiul traditional bancar”, a explicat Octavian Hera (Director Marketing & Digital Libra Internet Bank).

Oferta este disponibila atat pentru clientii bancii, cat si pentru clienti noi. Unul dintre primii parteneri care au integrat platform in magazinul online propriu este SamsungPlaza.ro. „Din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii de plata diversificate, simple, rapide, dar mai ales sigure pentru magazine si platforma noastra online, am optat fara ezitare pentru Libra Internet Bank. Am gasit un partener de incredere, inovator si apropiat ce a contribuit semnificativ la cresterea magazinului nostru”, spune Toader Bogdan (Marketing Manager Activ Invest SRL, distribuitor autorizat al produselor Samsung).

Leave a reply