Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bose inchide 119 magazine fizice si se axeaza pe online

Compania americana Bose a anuntat ca va inchide, in decursul urmatoarelor luni, toate magazinele traditionale din America de Nord, Europa, Japonia si Australia, deoarece produsele proprii (boxe, casti, boxe smart, wearables) se vand preponderent online, citim pe theverge.com. Bose va da afara sute de angajati din cele 119 de magazine care isi vor inchide portile. Din cauza „orientarii dramatice spre shopping-ul online”, Bose va renunta la locatiile fizice din tarile amintite, pastrandu-le doar pe cele din China, Emiratele Arabe Unite, India, Asia de SE si Coreea de Sud (in jur de 130 de magazine offline).

„Initial, magazinele noastre ofereau oamenilor o modalitate de a experimenta, a testa si a dicuta cu noi despre sistemele de home entertainment. La acea vreme, era o idee radicala, dar ne-am concentrat pe nevoile clientilor si locul in care aveau acele nevoi – iar acum facem acelasi lucru”, a explicat Colette Burke (Vice-presedinte Vanzari Globale, Bose).

Primele magazine fizice Bose s-au deschis in 1993, iar compania celebra pentru castile care protejeaza urechile de zgomote s-a extins, ajungand acum sa vanda si ochelari de soare care au casti incorporate. „Bose adeschis primul magazin in SUA, pentru a oferi demonstratii personale pentru sistemele muzicale Wave si sistemele home theater Lifestyle. Pe masura ce smartphone-urile au schimbat industria, compania s-a concentrat pe solutii mobile, Bluetooth si Wi-Fi. Astazi, castile anti-zgomot Bose, castile wireless sport, boxele portabile si smart sunt cumparate din ce in ce mai des  via e-commerce, inclusiv pe Bose.com”, noteaza comunicatul de presa care anunta decizia companiei.

Leave a reply