Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

WatchShop.ro: vanzarile de ceasuri premium vor depasi 20% din comenzi, in 2018

Ingersoll - WatchShop

Ceasurile premium sunt la mare cautare printre romani, transmite cel mai mare magazin online de ceasuri din Romania, WatchShop.ro, intr-un comunicat de presa. Aceasta categorie de produse are de peste 800 lei si reprezinta 15% din totalul comenzilor plasate de clienti pe site-ul amintit, procent care va creste in cursul anului, estimeaza compania.

„Ne asteptam ca vanzarile de ceasuri premium sa depaseasca 20% din totalul inregistrat pe watchshop.ro. Achizitiile de ceasuri dintr-o categorie superioara de pret reprezinta o tendinta care se impune si in Romania si pe care o sustinem prin diversificarea portofoliului de produse si introducerea de noi branduri exclusive in shop. De asemenea, investitiile in servicii pre si post-vanzare, precum revizii gratuite, gravura laser, ambalarea produselor pentru cadou si returul gratuit timp de 365 de zile, care sunt tot mai apreciate de pasionatii de orologerie, vin sa sprijine vanzarile din aceasta categorie”, explica Dragos Diaconu (CEO watchshop.ro).

Din acest procent de 20%, peste 15% vor fi generate de brandul american Ingersoll, estimeaza compania. Acest produs e ceasul oficial al Armatei Americane, lansat in 1892, prezent pe piata noastra din septembrie 2017, in exclusivitate pe watchshop.ro. Si beneficiaza de garantie pe viata pentru mecanism – brandul unic in lume care ofera asta. De la inceputul lui 2018, cel mai scump ceas Ingersoll vandut in Romania a mers catre un client watchshop.ro din Bucuresti, in luna martie (model de colectie, dintr-o serie limitata de 250 de bucati disponibile in toata lumea, la pretul de 2.710 lei).

Ceasurile Ingersoll disponibile pe site pot fi probate in showroom-ul watchshop.ro din Bucuresti, in barber shop-uri partenere din Cluj-Napoca, in magazinele de imbracaminte si accesorii Suvari si Urban Ties, in salile de sport din reteaua Lady Fit.

Leave a reply