Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

WatchShop.ro are o categorie de produse activa doar de Sarbatori

WatchShop.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a introdus o categorie de produse speciale pentru Sarbatori, care va fi activa doar in decembrie: Santa’s shop. Categoria este activa de la inceputul lunii. Compania estimeaza ca aceasta va genera pana la 30% din vanzarile totale din aceasta luna. Intre produsele listate in noua categorie se numara seturile cadou (care contin ceasuri, ornamente de Craciun lucrate in atelierul Design by Elena Florea si diferite servicii – precum gravarea personalizata).

„Decembrie este, in fiecare an, o luna speciala pentru noi, pentru ca principalele categorii de produse listate pe WatchShop.ro sunt, in esenta, cadouri. Ca la fiecare eveniment, si in preajma Craciunului, clientii au asteptari mari de la noi si atunci exista presiunea pozitiva de a ne ridica la inaltimea lor. Cu atat mai mult in situatia actuala, cand nu vom putea fi alaturi de prieteni sau de familia extinsa, ca de obicei, noutatea privind seturile cadou ii va bucura pe multi clienti, care vor putea sa le transmita celor apropiati un cadou aparte”, transmite Catalin Florea (foto, CEO WatchShop.ro).

Magazinul online WatchShop.ro a testat pe site conceptul de categorie cu timp limitat, cand a introdus ceasuri de lux exclusiv in oferta de Black Friday 2020. Produsele din aceasta categorie au fost printre cele mai bine vandute. Fata de o luna obisnuita, magazinul online a inregistrat o dublare a vanzarilor. Circa 80% dintre vizitatorii magazinului au fost clienti noi, iar platile online au crescut cu 50% YoY. Traficul pe mobil a crescut si el considerabil: doua treimi dintre vizitele pe site au venit de pe dispozitive mobile.

Leave a reply