Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Walmart pregateste un rival propriu la Amazon Prime?

Luna aceasta, retailerul american Walmart se pregateste sa lanseze Walmart+, un program de abonament asemanator Amazon Prime, citim pe cnn.com. Compania a refuzat sa comenteze zvonul conform caruia serviciul va costa 98 $/an si va include livrarea in aceeasi zi a produselor comandate online si alte beneficii (reduceri la combustibil, de exemplu). Walmart+ ar fi urmat sa se lanseze in primavara lui 2020, dar pandemia COVID-19 a amanat introducerea serviciului.

Nu se stie daca Walmart+ va fi lansat la nivel national/nu, in SUA, dar va insemna un mare atu pentru rivalul Amazon: Amazon Prime are 150 de milioane de abonati care platesc 119 $/an pentru livrare in aceeasi zi, acces la seriale productie proprie si oferte primite inaintea tuturor. Retailerul a experimentat livrarile in 24 de ore in  Phoenix, Las Vegas si anumite zone din California, oferind clientilor posibilitatea de a alege din peste 220.000 de produse non-alimentare.

Noul Walmart+ va include si optiunea de a primi la adresa dorita alimente comandate pe Interent, pentru a concura cu Whole Foods-ul cumparat de Amazon in 2017 si a satisface apetitul clientelar in crestere pentru aceasta sectiune de shopping online: in al treilea trimestru din 2019, vanzarile online ale Walmart cresteau cu 41% in SUA, gratie livrarilor de alimente. Walmart este cea mai mare companie din lume, dupa venituri, cu 514,405 miliarde $, in 2019, conform topului Global 500, intocmit anual de revista „Fortune”.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] cum ECOMpedia.ro a anuntat deja, Walmart pregatea lansarea in primavara, dar pandemia COVID-19 a amanat-o pentru luna iulie, informeaza vox.com. Compania nu a comentat […]

Leave a reply