Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Walmart pregateste un rival propriu la Amazon Prime?

Luna aceasta, retailerul american Walmart se pregateste sa lanseze Walmart+, un program de abonament asemanator Amazon Prime, citim pe cnn.com. Compania a refuzat sa comenteze zvonul conform caruia serviciul va costa 98 $/an si va include livrarea in aceeasi zi a produselor comandate online si alte beneficii (reduceri la combustibil, de exemplu). Walmart+ ar fi urmat sa se lanseze in primavara lui 2020, dar pandemia COVID-19 a amanat introducerea serviciului.

Nu se stie daca Walmart+ va fi lansat la nivel national/nu, in SUA, dar va insemna un mare atu pentru rivalul Amazon: Amazon Prime are 150 de milioane de abonati care platesc 119 $/an pentru livrare in aceeasi zi, acces la seriale productie proprie si oferte primite inaintea tuturor. Retailerul a experimentat livrarile in 24 de ore in  Phoenix, Las Vegas si anumite zone din California, oferind clientilor posibilitatea de a alege din peste 220.000 de produse non-alimentare.

Noul Walmart+ va include si optiunea de a primi la adresa dorita alimente comandate pe Interent, pentru a concura cu Whole Foods-ul cumparat de Amazon in 2017 si a satisface apetitul clientelar in crestere pentru aceasta sectiune de shopping online: in al treilea trimestru din 2019, vanzarile online ale Walmart cresteau cu 41% in SUA, gratie livrarilor de alimente. Walmart este cea mai mare companie din lume, dupa venituri, cu 514,405 miliarde $, in 2019, conform topului Global 500, intocmit anual de revista „Fortune”.

Comentarii ( 2 )

  1. […] cum ECOMpedia.ro a anuntat deja, Walmart pregatea lansarea in primavara, dar pandemia COVID-19 a amanat-o pentru luna iulie, informeaza vox.com. Compania nu a comentat […]

Leave a reply