Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: vanzarile online Walmart au crescut cu 41%, gratie livrarilor de alimente

Walmart a avut vanzari online mai mari cu 41% in SUA, in al treilea trimestru al anului, datorita extinderii rapide a serviciului digital de livrari de alimente, informeaza digitalcommerce360.com. (care a plasat compania pe locul 3 in Internet Retailer 2019 Top 1.000). Aproape 1 din 4 americani care cumpara lunar alimente online plaseaza cel putin una dintre comenzi la Walmart, conform Brick Meets Click.

Din toamna incoace, Walmart.com ofera in 3 noi orase americane (Kansas City, Pittsburgh si Vero Beach) posibilitatea de a face cumparaturi alimentare online si apoi a le primi direct in frigiderul propriu: in colaborare cu August Home (companie care ofera o tehnologie de acces in locuinta fara nevoia unei chei) si Deliv. (serviciu de livrare a cumparaturilor online in aceeasi zi), compania ofera InHome Delivery, un angajat Walmart cu vechime punand cumparaturile in frigiderul din bucatarie/garaj, chiar daca proprietarul nu este acasa. Cumparatorul alege data livrarii, iar angajatul intra in locuinta cu ajutorul unui sistem conectat la Internet si o camera purtabila, care permite clientului sa permita accesul si sa urmareasca livrarea in timp real. Singura cerinta este ca acesta din urma sa detina un smart lock la casa.

Pasul 2 al programului este posibilitatea de a returna produsele comandate pe site-ul sau aplicatia e-commerce Walmart, lasand coletul pe masa din bucatarie, pentru a fi ridicat de angajatul cu acces la locuinta.

Leave a reply