Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vitacom Electronics: cifra de afaceri de 54 milioane lei, in 2018

Vitacom Electronics (care vinde online si offline produse si accesorii electronice) a avut un 2018 de succes: cifra de afaceri a crescut cu 11% fata de 2017, atingand 54 de milioane lei, transmite compania, intr-un comunicat de presa. Compania Vitacom Electronics este prezenta pe piata locala din 1991, vinde pe Internet (pe vitacom.ro) si are magazine fizice in Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

„Pentru Vitacom, anul care tocmai a trecut a insemnat anul schimbarilor, al finalizarii unor proiecte importante si al implementarii unor tehnici care sa sporeasca productivitatea si eficienta angajatilor. Cel mai important factor care a contribuit la cresterea cifrei de afaceri a fost punerea in aplicare a sugestiilor clientilor Vitacom. Alte elemente care au contribuit la aceasta crestere au fost si campaniile inedite de marketing, pe partea de vanzare traditionala, si lansarea unui nou site, mult mai rapid si mai intuitiv pentru vanzarea online”, transmite Aviva Vita (foto, PR & Marketing Manager Vitacom Electronics).

Compania orientata catre segmentul B2B (are 1.500 de parteneri in domeniu) a inregistrat o crestere a incasarilor pe segmentul B2C, iar campaniile de Black Friday organizate pentru aceste doua categorii de clienti avand incasari de aproximativ 500.000 lei. Pentru 2019, Vitacom Electronics anticipeaza un nou avans de doua cifre (14% YoY), planuind marirea portofoliului de produse cu unele de ingrijire personala si cu electrocasnice, dar si lansarea de noi produse sub brandul propriu Well (recunoscut la nivel national si international).

Leave a reply