Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Videt.ro a deschis un showroom in Bucuresti

Magazinul online de optica Videt.ro anunta – intr-un comunicat de presa – deschiderea unui showroom in Bucuresti (pe Calea Dorobantilor, nr. 126-130), in care clientii au la dispozitie peste 1.500 de produse. Numarul se va dubla in cursul accestui an. Din noua locatie doritorii pot cumpara ochelari si lentile (la acelasi pret ca online), pot ridica toate comenzile online, isi pot verifica gratuit dioptriile si pot beneficia de adaptarea gratuita la lentile de contact medicale.

„Inauguram noul showroom pentru ca avem nevoie de o abordare mixta in dezvoltarea afacerii, cu prezenta online si offline. Am investit foarte mult in locatie, pentru ca am vrut sa le oferim clientilor un mediu in care sa se simta bine, cu stil, care sa le placa din toate punctele de vedere si care sa-i inspire in alegerile lor”, transmite Alexandru Alecu (foto, Fondator si CEO Videt).

Noavidet SRL, compania care opereaza magazinul online Videt.ro, a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane lei (aproximativ 1,1 milioane €). Pentru acest an, compania estimeaza ca va ajunge la o CA dubla YoY, de aproximativ 2,2 milioane €. „Vanzarea de lentile de contact ramane o componenta principala a afacerii noastre, asa ca mizam pe o crestere semnificativa a vanzarilor de lentile de contact medicale, dar ne vom concentra eforturile pe dezvoltarea noii directii de business, adica pe vanzarea de ochelari de vedere si de soare”, a adaugat Alexandru Alecu.

Videt.ro a fost fondat in 2011, din 2016, in actionariatul companiei a intrat compania ceha Alensa, iar compania mai vinde lentile de contact si pe site-urile www.contact-lentile.ro si www.xlentile.ro.

Comentarii ( 2 )

  1. […] e-commerce fondat de el in timpul facultatii a ajuns sa aiba afaceri de peste 1 milion € si un showroom in Capitala (Calea Dorobantilor, nr. […]

  2. […] Videt a crescut increderea clientilor in brand, care au ales sa descopere online-ul prin filtrul noului showroom deschis in Capitala, in primavara lui 2019, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Videt si-a […]

Leave a reply