Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Venmo (PayPal), parteneriat cu 9 aplicatii de retail

venmo

Portofelul digital gratuit Venmo (care apartine companiei PayPal) a devenit un competitor important pe piata platilor mobile, lansandu-se pe 9 aplicatii de retail third-party, pe care acum utilizatorii se pot loga cu informatiile de pe Venmo, fara a mai introduce si informatiile de plata: Delivery.com, Posh Mark, Parking Panda, dolly, Wish, hop, Munchery, Gametime si Priv, informeaza mobilecommercedaily.com.

Pay with Venmo este un serviciu de plata mobile care iti permite sa transferi bani altei persoane folosind aplicatia sau interfata Venmo (asa poti sa imparti cu prietenii plata unei curse de taxi sau a unei mese la restaurant, de exemplu). Venmo a fost lansat in 2009 si a crescut cu 140% anul trecut (in 2015, a tranzactionat 7,5 miliarde $, iar in primul trimestru din 2016 – aproape 3,2 miliarde $).

Acum, prin Pay with Venmo, utlizatorii pot sa isi imparta platile pe aplicatiile partenere: o persoana poate plati cu Venmo si poate cere ulterior banii de la prietenii din retea. Utlilizatorii deschid aplicatia, dau click pe suma pe care vor sa o imparta cu prietenii si apoi apasa „split”/„imparte”, alegandu-i din lista de prieteni pe aceia cu care impart plata, iar sistemul imparte egal suma intre acestia.

„In lumea platilor mobile, competitia este intensa cand vine vorba despre trimitere si primirea banilor, dar Venmo a dat lovitura prin faptul ca a adaugat platii obisnuite un aspect social. Utilizatorul face mai mult decat sa ii dea inapoi unui prieten banii pentru pranz; poate sa adauge platii un emoji cu un taco si o bere, multumindu-i. Acest mesaj e share-uit in reteaua sociala a utilizatorului si poate ca alt prieten o sa fie gelos ca a ratat «taco-ul de marti». Sharing-ul pe social media este o solutie foarte buna pentru orice afacere si nu va disparea prea curand”, explica Paul Dubie (manager la Boston Retail Partners).

Leave a reply