Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ING le permite clientilor sa faca plati pe social media

ing_logoGrupul financiar olandez ING vrea sa foloseasca retelele de socializare WhatsApp, Facebook, Twitter si LinkedIn pentru a permite clientilor sa transfere bani, citim pe pymnts.com. Clientii ING care au instalata aplicata mobila ING vor putea, astfel, sa genereze in cadrul acesteia un link care poate fi share-uit pe aplicatii de social media, prin SMS si prin email. Odata trimis altei persoane, link-ul e activat si o duce pe aceasta catre serviciul de plati iDeal, care ii transfera banii in cont. Un serviciu similar a fost lansat, in vara, de ABN Amro si WhatsApp.

Ideea are legatura cu o campanie menita sa transforme, in mintea consumatorilor, ING in „cea mai mobila banca din Olanda”. Campania se deruleaza in perioada 22 august – 2 octombrie si este adresata clientilor de 18 – 35 de ani, care incearca des produse noi, inaintea maselor. Iar retelele de socializare sunt canale excelente pentru a le atrage acestora atentia. ING va lansa in curand si un site european care le va permite clientilor sa isi administreze conturile bancare si sa faca transferuri de bani cu usurinta – idee excelenta pe piata din ce in ce mai competitiva a online banking-ului.

Leave a reply