Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vegis.ro a investit 600.000 € intr-un depozit nou

Magazinul online Vegis.ro a anuntat – intr-un comunicat de presa – ca a inceput lucrarile pentru construirea unui nou depozit pentru produsele proprii (naturiste, bio, vegane si suplimente alimentare natural), in Brasov. Costurile cladirii, constructia si dotarea spatiului de 1.000 m2 inseamna un total de 600.000 €. Depozitul are zone cu temperatura controlata, include birourile echipei formate din 20 persoane (care ocupa in jur de 25% din spatiu) si va permite dublarea capacitatii de stocare a magazinului online.

Investitia este realizata ca urmare a dinamicii pozitive constante inregistrate de site-ul de produse naturiste: cifra de afaceri a crescut cu 32% YoY in 2017, pana la 1.875.000 €, magazinul online avand cu 35% mai multe comenzi fata de 2016; evolutia pozitiva a continuat in 2018, in primele 4 luni ale anului cresterea fiind de peste 40%. 

Vegis.ro_Mihai Bucuroiu„Este o investitie strategica pentru noi, pentru a putea gestiona eficient si sustenabil cresterile previzionate pentru urmatorii ani, cu 25 – 30% anual. Depozitul actual ne permite procesarea comenzilor curente, insa in momentele de varf am constatat ca avem nevoie de o capacitate mai mare si de automatizare. Trebuie sa fim pregatiti pentru cresterile viitoare, pentru a deservi clientii in conditiile cu care i-am obisnuit, adica livrarea produselor din stoc, in 24 – 48 de ore”, transmite Mihai Bucuroiu (foto, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro).

In prezent capacitatea de procesare a Vegis.ro este de 600 comenzi zilnic, iar noul depozit va permite dublarea acesteia, la peste 1.200 comenzi/zi, nivel la care Vegis.ro estimeaza ca va ajunge in urmatorii 2 ani.

Leave a reply