Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

50% dintre tichetele de masa Sodexo sunt folosite online

Sodexo_Voucher-de-masa

Sodexo transmite – intr-un comunicat de presa, citat de pe nocash.info.ro – ca 50% dintre tichetele de masa oferite de companie pe piata din Romania sunt utilizate in format digital, compania investind, in 2017, in diversificarea gamei de produse si servicii si in digitalizare. „Angajatii prefera sa primeasca voucherele in format digital, deoarece sunt mai usor de utilizat si au un control mai bun asupra cheltuielilor, datorita aplicatiei Sodexo Card. Aceasta a fost instalata deja de jumatate dintre clientii Sodexo”, transmite compania. Tichetele de masa in formt electronic sunt emise de companie din 2015.

Sodexo activeaza in tara nostra din 1998, a emis in total 3,1 de miliarde de vouchere, a servit peste 206 milioane de mese angajatilor romani (in 2017) si anul trecut a bifat un numar de 1,5 de milioane de consumatori deserviti – fiind liderul pietei de profil. Tot in 2017, compania a avut o cifra de afaceri cu 27% mai mare YoY. Sodexo a dezvoltat in tara noastra o retea de peste 67.000 de parteneri afiliati, dintre care peste 10.000 sunt prezenti si in zonele rurale.

Leave a reply