Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

5 motive pentru a opri urmarirea manuala a preturilor concurentei

Daca ati ales sa faceti e-commerce, indiferent de care este rolul dumneavoastra, va veti confrunta cu o cantitate foarte mare de munca. Exista o multime de lucruri pe care ar trebui sa le constientizati. Intr-o lume in care clientii pot compara si gasi cel mai bun pret si 60% din cumparatorii online considera ca pretul e principalul criteriu de decizie pentru cumparaturi, comerciantii online trebuie sa fie constienti ca monitorizarea preturior concurentei reprezinta un volum de munca important pentru companiile e-commerce.

prisync

Puteti monitoriza preturile concurentilor manual sau prin achizitionarea de softuri de urmarire a acestora. Conform experientelor noastre, in cazul de urmarire, va veti confrunta cu o multime de probleme. In acest articol, puteti vedea motivele pentru a opri urmarirea manuala si a alege un soft automat de urmarire a preturilor.

  1. Elimina riscul de a se produce greseli

Progamul Excel e cel mai frecvent tip de instrument de lucru pentru toate tipurile de intreprinderi si se aplica pentru aproape toate procesele de lucru. Dar nu e cel mai bun mod pentru stocarea si monitorizarea preturilor concurentilor: exista mii de date legate de preturi si nu va fi o surpriza daca veti rata o parte din ele in timpul transferului de la magazinul online concurent la sursa de date. Cu alte cuvinte, atunci cand urmariti ceva manual, creste riscul de a face greseli. Prin utilizarea unui soft adecvat si eficient, veti elimina riscul de a face greseli.

  1. Nu ratati schimbarile de pret

Razboiul preturilor este acerb in online. Pentru mai multe sectoare e-commerce (mai ales electronice, casa & decoratiuni interioare, constructii, sport si muzica), preturile sunt considerate drept un avantaj competitiv si sunt extrem de dinamice. In plus, apar promotii, reduceri si preturi speciale de Black Friday, Cyber Monday ori Ziua Indragostitilor. Cu un astfel de dinamism al pretului, nu e posibil sa actualizati datele zilnic, manual. Deci e necesar un urmaritor automat, pentru a monitoriza piata globala. Prin setarea de alerte, puteti accelera raspunsul dumneavoastra pentru modificari si ajustari ale propriilor preturi in mod dinamic, intr-un mod profitabil.

  1. Timpul este crucial

Ar trebui sa stim importanta timpului si sa incercam sa il folosim in asa fel incat sa devenim mai productivi. Ganditi-va ca aveti mai mult de 500 de produse online. De cate ore de lucru aveti nevoie pentru a urmari preturile concurentilor, pentru 500 de produse? Acest tip de flux de lucru nu este durabil si e sortit pieirii, iar timpul pierdut astfel ar putea fi folosit in alte zone ale afacerii. Luati in considerare utilizarea productivitatii angajatilor si forta creierului uman in alte domenii si lasati softurl automat sa analizeze piata si sa va ofere cele mai precise date, in fiecare zi.

  1. Minimizarea costurilor

Corelatia este simpla: daca doriti sa urmariti 1.000 de URL-uri in fiecare zi, manual, va trebui sa platiti o salariu mediu unui angajat. Insa soft-ul de urmarire a preturilor concurente este mult mai eficient si mai economic.

  1. Se pot face previziuni mult mai exacte

Prin utilizarea soft-ului de informatii competitive, va puteti concentra profund pe analiza datelor. Devine usor sa stiti stadiul de viata al produsului dumneavoastra, indiferent daca ce este pe piata va avea preturi mai mari sau mai mici, modificarile regulate de pret care au loc in fiecare sezon al anului, oportunitati de a lansa reduceri sau promotii. Cu toate aceste informatii, puteti lua decizii mai corecte pentru viitorul afacerii dumneavoastra.

Ca urmare, daca stiti care este importanta de urmarire a concurentilor si nu ati putut gasi o modalitate eficienta, ar trebui sa ii dati o sansa lui Prisync – care va permite sa urmariti preturile concurentilor intr-un mod automat.

Despre Leo Ashkan

Leave a reply