Urmarirea activitatii clientilor pe site ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,
Am o intrebare. Ce unelte sugerati pentru urmarirea activitatii unui utilizator pe site ? mai concret urmarirea pasilor pe care ii face pe un site ?

Deschis 0
Key Performance Indicators Web analytics basics Sebastian Bala 9 ani 5 raspuns 1993 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Instrumentul potrivit depinde de ce vrei sa obtii.
  Si daca vrei sa afli un comportament, in intreg site-ul, vei avea probleme facand “path analysis”, doar 5% dintre useri au o cale comuna.. restul sunt diferite toate.
  Citeste cartile lui Avinash sa vezi de ce umbli dupa acul in carul cu fan. In anumite conditii, speciale, se poate realiza si ceva de genul acesta, pe funnels, sau pe content grouping/tagging. Spor!

 2. Nici n-ar trebui sa fie intrebarea aici. Google Analytics.

  Vad ca tu te referi la un singur utilizator. Ai nevoie de tagging, vezi UniversalAnalytics.
  https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/user-id

 3. Multumesc Dl. Liviu . Intrebarea personala este pentru un site nou din domeniul proiectarii de publicitate ofline si sunt curios ce caut un ” avatar de user ” in cadrul acestui site . Proiectia noastra si testul pe care vreau sa-l fac este pentru un anumit tipar de client insa doresc sa vad care este intregul lui parcurs . un follow complet landing page pana la exit .

  Multumesc Alex Rada – este buna observatia – m-am referit in general .

 4. mouseflow.com e o solutie buna sa urmaresti mouseul, dar nu e singura.

 5. Situatia in speta este relativ usor de explicat. exista un site construit facuta in “drupa” de o anumita firma. solutiile software pe care am lucrat pana acum contin si unelte de urmarire a landing page-ului si exit-ului insa acesta inca nu stiu intern daca si unde are. In acest sens ajung clienti pe site – care sunt actiunile lor pe acest site. dupa ce aterizeaza pe landing page – unde merg dupa aceea cu mouse-ul . Totusi am facut din acesta situatie personala ( care probabil se poate monitoriza ) o situatie generala in scopul imbunatatirii calitatii optimizarii.

  Tocmai pentru un check al click-urilor . unde merge clientul dupa ce da click pe anunt . merge la contact sau merge la alte promotii ?
  Mai mult in cazul unei nise inguste … delicate – el cauta sa faca achizitie sau cauta doar sa vizualizeze alta categorie de produse … Multumesc Gigel C

Lasă un răspuns

Browse