Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Un client Genius activ in eMAG, Tazz, Fashion Days si Freshful da 15 comenzi/luna

Un client activ in aplicatiile e-commerce eMAG, Tazz, Fashion Days si Freshful plaseaza, in medie, 15 comenzi/luna si economiseste 147 de lei (gratie transportului gratuit si ofertelor exclusive). Un astfel de client Genius plaseaza lunar 6 comenzi pe eMAG, 4 comenzi pe Tazz, 3 comenzi pe Freshful si 2 comenzi pe Fashion Days, anunta eMAG, intr-un comunicat de presa. Mai nou, clientii Genius au acces in timp real, in contul lor de client, la informatii legate de economiile pe care le fac in cele 4 aplicatii. Si pot vedea cat economisesc in fiecare dintre cele 4 app-uri.

„De la introducerea in patru aplicatii, clientii Genius au fost foarte activi, comandand orice, de la cumparaturile zilnice pana la articole fashion sau mancare de la restaurantele favorite, cu ajutorul abonamentului anual sau lunar, si profitand de livrarea gratuita si ofertele exclusive. In tot acest timp utilizatorii Genius au facut economii considerabile, iar acum sunt vizibile si in contul lor si credem ca acest lucru ii va ajuta sa observe si mai usor beneficiile si sa isi planifice mai bine bugetele. Pana acum, un sfert dintre clientii care au un abonament activ Genius au comandat produse din cel putin doua dintre cele patru aplicatii diferite de shopping”, transmite Andrei Sercanean (VP E-commerce Services, eMAG Romania).

Retailerul eMAG a extins serviciul Genius in cele 4 aplicatii in vara lui 2022, fara a schimba costul abonamentului (99 de lei/an). De la extindere, clientii Genius au economisit peste 140 de milioane de lei. In plus, de la inceputul lui 2023, abonamentul este disponibil si lunar, cu aceleasi beneficii ca cel anual, la 19,9 lei. Din punct de vedere geografic, clientii care au economisit cel mai mult cu Genius in cele 4 aplicatii se afla in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Brasov.

Leave a reply