Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Abonamentul Genius (de la eMAG) poate fi achizitionat si lunar

De pe 17 ianuarie 2023, abonamentul Genius este disponibil si lunar, cu aceleasi beneficii ca cel anual, in patru aplicatii e-commerce (eMAG, Tazz, Fashion Days si Freshful), anunta eMAG.ro, intr-un comunicat de presa. Abonamentul anual isi mentine pretul de 99 de lei, iar cel lunar costa 19,9 lei. Pentru oricare dintre variante ar opta, clientii Genius beneficiaza de o perioada de testare gratuita de o luna.

„Odata cu introducerea abonamentului lunar, Genius devine mai flexibil si mai accesibil si vine in sprijinul celor care poate au planuri de cumparaturi pe termen mai scurt, dar liste de cumparaturi lungi, iar timpul nu le permite sa stea blocati in trafic. Totodata, fie ca e vorba de alimente, produse pentru casa sau mancare de la restaurant, clientii au acum posibilitatea de a beneficia de livrare gratuita si nenumarate avantaje in eMAG, Tazz, Fashion Days si Freshful si astfel sa faca economii la bugetul personal. Dupa aceasta luna, clientii pot sa reinnoiasca abonamentul lunar in orice alta luna isi doresc”, transmite Andrei Sercanean (foto, VP E-commerce Services, eMAG).

Pe parcursul perioadei de incercare de 30 de zile, un client Genius care plaseaza comenzi in toate cele patru aplicatii efectueaza, in medie, 9 comenzi si economiseste 110 lei. Astfel, costul abonamentului anual de 99 de lei este amortizat inca din perioada de testare. Un client activ eMAG.ro plaseaza, in medie, peste 2 comenzi pe parcursul perioadei de testare, la fel ca un client Fashion Days sau Freshful. Un client Tazz plaseaza, in medie, aproape 4 comenzi/luna. In 2022, un client Genius activ pe toate cele 4 app-uri a economisit, in medie, 1.178 de lei.

Pe eMAG.ro, abonatii Genius au livrare gratuita (inclusiv in weekend) si retur gratuit, la peste 5 milioane de produse, iar pe Tazz au livrare gratuita pentru comenzi de la peste 9.000 de restaurante sau magazine marcate Genius. Pe Fashion Days, abonatii beneficiaza de livrare gratuita si prioritara pentru peste 155.000 de articole. In Freshful, oferta online include peste 20.000 de produse, pentru care utilizatorii au livrare gratuita a comenzilor de peste 150 lei si, saptamanal, de oferte exclusive pentru membrii Genius.

Comentariu ( 1 )

  1. […] clientii Genius au economisit peste 140 de milioane de lei. In plus, de la inceputul lui 2023, abonamentul este disponibil si lunar, cu aceleasi beneficii ca cel anual, la 19,9 lei. Din punct de vedere geografic, clientii care au […]

Leave a reply