Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Transforma-ti site-ul in magazin online, cu Blugento!

sandu babasan

Compania clujeana Blugento, specializata in furnizarea de solutii de e-commerce bazate pe platforma Magento, isi extinde portofoliul de servicii si solutii de integrare, cu „Website by Blugento”. Blugento anunta, intr-un comunicat de presa, ca acum ofera clientilor posibilitatea de a-si transforma site-urile in magazine online, atractive si optimizate. „Am lansat «Website By Blugento» in urma cererilor venite din partea business-urilor  care sunt inca nehotarate sa-si deschida un magazin online, dar au nevoie de un website performant, bine optimizat, adaptat la cerintele si tendintele actuale. Prin acest serviciu, site-urile sunt realizate pe platforma Blugento si pot fi transformate oricand, foarte usor, in magazine online performante”, transmite Sandu Babasan (foto, CEO Blugento).

Cum functioneaza „Website by Blugento”?blugento website

  • iti construiesti un site pe platforma Blugento (care foloseste Magento, cea mai populara platforma e-commerce din lume)
  • site-ul devine operational in 48 de ore si va fi gazduit de Microsoft Azure, o platforma cloud flexibila si sigura
  • il poti transforma oricand, foarte usor, in magazin online
  • clientii primesc update-uri de securitate oricand acestea apar si beneficiaza de back-up-uri automate, pentru protectie suplimentara
  • costul este de 290 € (pentru realizarea site-ului), plus un abonament lunar de 19 € (care include si gazduirea)

In plus, comunicatul mai anunta ca Blugento adauga noi solutii in portofoliu si integreaza platforma de e-commerce cu aplicatii ERP (de gestiune, facturare si contabilitate), marketplace, comparatoare de preturi si platforme de e-fulfillment, care permit magazinelor online sa externalizeze partial sau total procesul operational si logistic. „Piata locala de solutii ERP a ajuns la aproape 120 milioane €, dar inca sub 10% dintre magazinele online sunt integrate cu ERP-uri. Din pacate, lipsa unei integrari cu sistemul ERP dubleaza efortul de a gestiona si urmari vanzarile, stocurile, clientii sau preturile. Prin integrarea platformei e-commerce cu sistemele de contabilitate si gestiune, se afiseaza automat pe site informatii actualizate despre stoc, produse, pret, facturi sau incasari. Este mai simplu si mai ieftin ca magazinele online sa fie construite de la inceput pe o platforma care permite o intregare usoara cu solutii ERP, cum este Blugento”, mai spune Sandu Babasan.

Pe langa partea de integrare cu ERP-uri, Blugento pune la dispozitia clientilor posibilitati multiple de listare a produselor lor in alte site-uri de tip marketplace (eMAG.ro, Okazii.ro, CEL.ro, Elefant.ro), in retele de marketing afiliat, in comparatoare de preturi si directoare de produse. Magazinele dezvoltate pe aceasta platforma pot opta si pentru integrarea cu Frisbo – serviciu de e-fulfillment care poate prelua partea logistica a activitatii magazinelor online (depozitare, preluare comenzi, facturare, impachetare, livrare, administrare).

Raspunde la aceasta intrebare