Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Top 10 conturi de Twitter pentru analisti si marketeri

List-of-Top-Marketing-Influencers-on-Twitter

1. Hootsuite
Abonați: 8,190,000
Autor: Hootsuite, Social Media Marketing & Management Dashboard

Hootsuite este un sotfware pentru social media de renume mondial. Puteți urmări contul lor de Twitter pentru a obține știri și sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți marketingul pe rețelele sociale.

2. Google Analytics
Abonați: 1.040.000
Autor: Google Analytics, serviciul Web Analytics

Orice doriți să știți despre instrumentele Google Analytics este chiar aici. Găsiți sfaturi utile, statistici, cele mai bune practici, actualizări privind serviciile Google Analytics și chiar unele postări motivaționale.

3. Larry Kim
Abonați: 728.000
Autor: Larry Kim, CEO al MobileMonkey și fondatorul WordStream

Dacă aveți întrebări despre marketingul pe Facebook și orice tip de campanie PPC, acesta este locul unde puteți găsi răspunsurile.

4. John Shahidi
Abonați: 558.000
Autor: John Shahidi, co-creator și CEO al Shots Studio

John are un număr foarte mare de abonați pentru un motiv. Adesea postează interviuri, articole și postări pe blog pe care orice comerciant le va găsi utile. Inspirate urmarind videoclipurile sale de pe YouTube pe care le promovează în mod regulat.

5. Avinash Kaushik
Abonați: 189.000
Autor: Avinash Kaushik, co-fondator Market Motive Inc și Digital Marketing Evangelist pentru Google

Avinash este un guru de analiză a datelor și web de renume mondial. Citiți postarile sale de pe Twitter în fiecare zi, și veți găsi cu siguranță o mulțime de articole de inspirație, infografice, videoclipuri și multe alte informatii interesante despre online marketing.

6. Chirag Kulkarni
Abonați: 124.000
Autor: Chirag Kulkarni, CEO al Agenției Taco

Veți ști cum să obțineți rapid 25.000 de abonați pe canalul dvs. de YouTube, cum să utilizați contentul pentru a vă mări vânzările, ce este nevoie pentru a deveni un social media influencer și multe altele!

7. Lee Odden
Abonați: 106.000
Autor: CEO și co-fondator TopRank Marketing

Cu siguranță un cont pe care orice content markete trebuie să îl urmareasca. Obțineți o perspectivă asupra tendințelor de content marketing și sfaturi pentru optimizare. Apropo, veți găsi tone de informații despre SEO, PPC, SEM și altele!

8. Ed Leake
Abonați: 77,800
Autor: Ed Leake, fondator și MD Midas Media

Fiind unul dintre cei mai influenți experți din PPC, Ed vă va oferi sfaturi privind optimizarea pe motoarele de căutare. Un motiv în plus să-l urmezi este că el știe totul despre AdWords!

9. Daniel Knowlton
Abonați: 50.000
Autor: Daniel Knowlton, co-fondator KPS Digital Marketing

Un cont pentru cei cu adevarat pasionati de marketing care doresc să-și facă afacerea să crească mai repede. Daniel creează, de asemenea, tutoriale și videoclipuri care nu sunt niciodată plictisitoare.

10. David Leonhardt
Abonați: 40,200
Autor: David Leonhardt, fondator THGM

Obțineți sfaturi despre cum să măriți vânzările utilizând marketingul de conținut, marketingul digital și marketingul prin e-mail. David vorbeste și despre modul în care puteți utiliza marketingul digital pentru a vă îmbunătăți strategia de branding.

 

Extra pentru Designeri si Copywriteri

 

Grammarly –  va fi util pentru cei care sunt implicați în scrierea, editarea și producția de conținut.

Zeldman – acest cont aparține unuia dintre cei mai influenti designeri, Jeffrey Zeldman. Lucrează în industrie din 1995 și cu siguranță are multe de împărțit cu adepții săi.

Excel Easy – o adevărată comoară pentru cei care doresc să devină experți Excel. Tutoriale ilustrate și multe exemple.

Despre Marian Tcaciuc

Sunt un tanar antreprenor din mandra Bucovina pasionat peste masura de marketing si eCommerce. Am facut cunostinta cu zona de eCommerce si marketing digital inca din liceu, iar din vara anului 2017 am propria afacere online, un magazin online de bijuterii. Sunt o persoana prietenoasa si dornica sa ajute cat poate, prin urmare daca crezi ca te pot ajuta, doar spune :D

Follow Me

Leave a reply