Tool de analiza concurenta

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Buna ziua ,

Sunt incepator in marketing , caut un tool care sa imi arata ce concurenta am pe anumite cuvine cheie .Mai exact vreau sa fac un site de nisa pentru marketing afiliat 2parale si nu stiu cum sa imi analizez concurenta pe cuvintele cheie .

Topic deschis 0
Monitorizarea concurentei Marin 3 ani 1 raspunsuri 286 vizualizari Junior 0

raspunsuri ( 1 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salut,

  As fi vrut sa-mi spuna cineva inainte sa ma apuc de orice proiect online, ca ar trebui sa asimilez mai multe informatii despre domeniul in care doresc sa intru, as fi avut mult mai putine pierderi, in schimb mi-au spus ca ar trebui sa fac ceea ce stiu mai bine…din pacate persoanele respective nu stiau, nici acum nu stiu cat de perseverent sunt.

  Sugestia mea este sa asimilezi cat mai multe informatii despre domeniul in care doresti sa intri si despre marketing (“mananca” marketing pe paine…la micul dejun, pranz si cina, dar nu si in toiul noptii…s-ar putea sa nu mai readormi:).

  Trebuie sa stii analytics, content marketing mai ales, cum sa creezi un funnel, brand s.a.m.d

  Inainte de a intra pe o anumita nista fa o analiza Fermi, sa ai o idee daca se merita sa intri pe aceea nisa, s-ar putea ca veniturile sa nu fie atat de atractive pe cat iti doresti.

  Asimileaza cunostinte ca un burete si vei descoperi toate unelte de care ai nevoie, urmeaza cursuri gratuite online(sunt o multime de platforme), cauta cursuri ale expertilor prin toate ungherele web-ului, le vei descoperi, vor fi mina ta de aur.

  Succes!

Raspunde la aceasta intrebare