Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

TikTok a semnat un parteneriat cu ChannelEngine, in Europa

Platforma olandeza ChannelEngine a semnat un parteneriat cu TikTok Shop, in incercarea de a promova comertul social, in Europa, informeaza ecommercenews.eu. TikTok a batut palma cu mai multe companii e-commerce, pentru a atrage mai multi utilizatori si comercianti pe TikTok Shop.

Platforma ChannelEngine ajuta magazinele online sa-si vanda produsele pe marketplace-uri si ajuta 8.100 de branduri sa vanda pe 250 de platforme. In martie 2022, platforma a strans o investitie de peste 45 de milioane €, fonduri care vor fi folosite pentru a creste numarul de marketplace-uri si platforme unde activeaza.

TikTok Shop s-a lansat in Marea Britanie si Asia de SE in 2021, in noiembrie avand loc si lansarea in Statele Unite (unde vrea sa devina marketplace). In plus, aplicatia chineza a semnat un partneriat cu start-up-ul de live shopping TalkShopLive (din Los Angeles) si ci YunExpress, companie de servicii logistice transfrontaliere (din China).

Comertul social este omniprezent in tara asiatica, unde versiunea originala a TikTok, Douyin, si-a dublat vanzarile intre primavara lui 2021 si 2022. Se estimeaza ca aplicatia video va avea venituri de 12 miliarde $, in 2022 (de la aproape 4 miliarde $, in 2021), amenintand domnia Google si Facebook, in domeniul advertisingului online.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply