Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

[tendinte] KPCB Internet Trends 2013

Cea mai recenta editie anuala a raportului „KPCB Internet Trends 2013” constata o crestere continua si importanta in mediul online. In prezent, exista 2,4 miliarde de utilizatori de Internet in intreaga lume, iar numarul total continua sa creasca în acelasi ritm.

Utilizarea telefoniei mobile se extinde rapid, in timp ce publicitatea pe mobil ramane in mare parte neexploatata cum trebuie, la nu nivel mic. Raportul analizeaza schimbarile in peisajul online, care a devenit mai social si cu un continut bogat generat de utilizatori: fotografii, video si audio.

Privind in perspectiva, raportul constata semne incipiente de crestere in domeniul dispozitivele „wearable” de calcul (purtabile precum accesoriile vestimentare), cum ar fi ochelari, bratari conectate la net si ceasuri – precum si aparitia de autovehicule conectate, drone si alte platforme noi.

Mai jos raportul:

Leave a reply