Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

TBI Bank dezvolta parteneriatul cu platforma e-commerce Gomag

TBI Bank anunta, intr-un comunicat de presa, ca se aliaza cu platforma de comert electronic Gomag, pentru a oferi o solutie digitala integrata retailerilor offline si online. Prin acest parteneriat, toti comerciantii (fie ca vand produse electronice, din nisa Fashion, mobila, produse pentru casa, servicii sau articole sportive) isi pot consolida prezenta in mediul digital, prin intermediul website-ului propriu, care sa sustina cresterea vanzarilor, cu ajutorul platformei Gomag. In acelasi timp, clientii business ai Gomag, impreuna cu toti comerciantii care vor deschide in viitor magazine online prin intermediul platformei, vor beneficia de solutia inovatoare TBIPay (creditorul phygital cu cea mai rapida crestere din Europa de SE).

Cu solutia de plata TBIPay, comerciantii isi pot creste vanzarile, oferind clientilor posibilitatea sa cumpere pe loc ceea ce isi doresc si sa plateasca mai tarziu, intr-un proces simplu si convenabil, fara documente suplimentare si fara drumuri la banca, platind ulterior, in rate adaptate la propriul buget. In plus, cu Gomag, comerciantii isi pot consolida activitatea de comert electronic si prezenta digitala prin intermediul unui magazin online care permite achizitii rapide, recomandari de produse si metode de fidelizare a clientilor.

„TBIPay este o solutie de plata care s-a dovedit eficienta pentru mii de comercianti din toate industriile, care si-au crescut astfel vanzarile si au imbunatatit experienta de cumparare oferita clientilor. Procesul este simplu si extrem de rapid atat pentru comercianti, cat si pentru clienti, finantand achizitia in cateva minute si transformand pe loc vizitatorii in clienti. Parteneriatul cu Gomag va oferi retailerilor, indiferent de marime si cifra de afaceri, acces la serviciile similare celor de care se bucura marcile globale de retail”, transmite Ionut Sabadac (foto, Head of Merchant Solutions, TBI).

Solutiile integrate Gomag si TBIPay vor ajuta comerciantii existenti si noi sa isi consolideze prezenta digitala pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor si pot avea o contributie semnificativa la cresterea vanzarilor in mediul fizic, dar si digital, prin extinderea bazei de clienti si cresterea valorii medii a cosului de cumparaturi.

„Romanii fac cumparaturi online din diverse motive si sunt din ce in ce mai increzatori in deciziile lor. Dar intrebarea constanta pe care o are orice comerciant este cum sa convinga clientii sa aleaga magazinul lor? Prin parteneriatul cu TBI, suntem increzatori ca retailerii din platforma Gomag pot oferi motive bune clientilor sa cumpere din magazinul lor online, usor si fara griji. Si partea cea mai buna este ca, in acest fel, isi pot incuraja clientii sa cumpere mai mult, sa creasca valoarea medie a unei achizitii si, prin urmare, sa isi creasca profiturile”, completeaza Cosmin Daraban (foto, CEO Gomag).

Leave a reply