Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Targul de carte elefantFest ajunge la a doua editie (19-25 octombrie 2020)

In perioada 19-25 octombrie 2020, elefant.ro va organiza a doua editie a targului de carte elefantFest. Acesta a fost un punct de atractie pentru pasionatii de lectura din intreaga tara, la prima editie, din luna mai: la aceasta au participat peste 1 milion de cititori, iar amprenta online a evenimentului a depasit 2,5 de milioane de vizualizari, in doar 5 zile. La prima editie au participat aproape 40 de edituri importante din tara si din afara, peste 50 de evenimente online cu autori de renume au fost organizate in cele 5 zile de targ si sute de volume cu autograf au ajuns la cititori.

Magazinul online anunta, intr-un comunicat de presa, ca elefantFest va veni cu o serie de noutati:

  • evenimentul se va desfasura si pe elefant.md, astfel incat cititorii din Republica Moldova vor avea acces direct la toate evenimentele pregatite de organizatori.
  • Japonia va fi o tara cu statut de invitat special (cu sprijinul Ambasadei Japoniei in Romania) – un stand special va fi dedicat autorilor japonezi
  • scriitori cu renume international si multe alte personalitati vor interactiona cu cititorii romani, conform unui calendar de lansari

„Inca de la prima editie, ne-am propus ca elefantFest sa fie un targ pentru toti romanii, diferit ca mod de exprimare si organizare, dar totusi cu aroma targurilor de carte traditionale. Acum elefantFest este acel loc unde pasionatii de lectura si autorii se intalnesc, isi impartasesc ideile, viziunea, un loc plin de inspiratie si, de ce nu, un spatiu multicultural”, transmite Sergiu Chirca (CEO elefant.ro).

„Desi Japonia si Romania sunt doua tari indepartate din punct de vedere geografic, in Romania se publica foarte multe traduceri din literatura japoneza si sunt foarte bucuros sa observ ca publicul din Romania este apropiat spiritual de Japonia. Sunt increzator ca aceasta editie a elefantFest va reprezenta un bun prilej pentru ca si mai multi cetateni romani sa devina interesati de Japonia, sa isi mentina acest interes si dupa incheierea evenimentului si sa devina, pe viitor, punti de legatura intre Japonia si Romania”, completeaza E.S. Dl. Ambasador Hitoshi Noda.

Ca si la editia anterioara, elefantFest va gazdui un stand international de carte in limba engleza. In afara promovarii noutatilor editoriale si a interactiunii cititorilor cu autorii preferati, elefantFest isi propune sa sprijine intreaga industrie de carte, intr-o perioada in care criza generata de pandemia COVID-19 isi pune amprenta puternic si asupra acestui domeniu.

Comentariu ( 1 )

  1. […] online elefant.ro a tras linie si a adunat, dupa editia a doua a targului elefantFest (19-25 octombrie 2020): acesta a atras peste 1,3 milioane de vizitatori, a gazduit peste 80 de evenimente cu autori si […]

Leave a reply