Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: vanzarile TikTok Shop se apropie de 4 milioane $

Americanii cheltuie aproape 4 milioane $ pe TikTok Shop, in fiecare zi, citim pe modernretail.co. Scopul platformei este sa atinga suma de 10 milioane $, inainte de finalul acestui an. Brandurile care au inceput sa testeze TikTok Shop spun ca platforma mai are bug-uri si ca au inregistrat doar cresteri moderate ale vanzarilor, dar raman interesate de transparenta si potentialul de unificare al acesteia.

De exemplu, Paul Jauregui (Cofondator BK Beauty) spune ca a avut vanzari nete noi de 10-20% pe TikTok Shop, in medie, in cele 7 saptamani de cand vinde pensule de contur pe acest marketplace care permite achizitia produselor direct din app. Aplicatia video chineza a lansat sectiunea Shop in Statele Unite (unde are 150 de miilioane de utilizatori activi) in septembrie 2023, dupa un test inceput in noiembrie anul trecut si dupa ce a inchis TikTok Storefront, in intreaga lume.

Creatorii americani pot si ei sa faca parte din programul afiliat al TikTok Shop, recomandand produse de la brandurile care vand pe platforma, in schimbul unui comision din vanzari. Acest program era disponibil pana acum doar in Marea Britanie si Asia de SE.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 3 )

  1. […] Conform Bloomberg, TikTok vrea sa aiba vanzari e-commerce de zece ori mai mari in Statele Unite, in 2024, atingand suma de 17,5 miliarde $. TikTok Shop a anuntat recent ca va mari comisionul pentru vanzatorii online de la 2%, la 8% (in SUA, unde s-a lasat in septembrie 2023 si a ajuns deja vanzari zilnice de aproape 4 miliarde $). […]

  2. […] Shop s-a lasat in SUA in septembrie 2023 si a ajuns deja sa aiba vanzari zilnice de aproape 4 miliarde $, devenind un potential concurent Amazon, Shein si Temu. Cele mai populare categorii de produse […]

  3. […] intermediul TikTok Shop. Acesta a fost lansat in septembrie 2022, in State, iar acum are vanzari de aproape 4 milioane $ si este motorul de cautare nr. 1 pentru Generatia […]

Leave a reply