Register Now

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Add question

You must login to ask question.

Login


Register Now

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Stripe a batut palma cu Alipay si WeChat Pay

stripe

Startup-ul american Stripe s-a lansat la Hong Kong si a anuntat ca a incheiat un contract de colaborare cu providerii de plati digitale Alipay (platforma de plati online nr. 1 in China) si WeChat Pay (cea mai mare platforma de plata mobile din China, dupa numarul de tranzactii). Acesta le va permite comerciantilor care folosesc platforma Stripe, pe site-ul propriu, sa accepte plati de la sute de milioane de chinezi, anunta reuters.com.

Astfel continua expansiunea mondiala a companiei Ant Financial (afiliata financiara a Alibaba Group Holdings, care detine Alipay), care – in decembrie 2016 – se extindea in Europa, anuntandu-si parteneriatul cu 1 serviciu de plata si 3 banci europene (BNP Paribas, Barclays, UniCredit si SIX Payment Services).

Stripe este disponibil in 25 de tari si a fost lansat in 2010, de catre fratii John si Patrick Collison, fiind una dintre noile startup-uri FinTech care vrea sa schimbe peisajul platilor digitale. Alipay (Alibaba) a ajuns la peste 520 de milioane de utilizatori, iar WeChat Pay (Tencent Holdings) are peste 600 de milioane. Parteneriatul le va permite utilizatorilor de Stripe sa aiba acces la o baza vasta de clienti noi.

About Monica PopescuEntry

Leave a reply