Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spy Shop România – Securitate. Supraveghere. Monitorizare

Având o experiență de peste 8 ani de zile, www.spy-shop.ro este lider pe piața online din România în distributia de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Magazinul a fost lansat în anul 2008 și este administrat de societatea SPYSHOP SRL, firma cu capital integral Românesc cu sediul în localitatea Timișoara.

Început inițial de la o idee, acest vis a început ușor să prindă contur astfel că de-a lungul timpului echipa s-a mărit, acum având in jur de 20 angajati, iar afacerea a început să înflorească datorită devotamentului oamenilor care au pus și pun umărul pentru ca businessul să se dezvolte în continuare, cfira de afaceri ajungând anul acesta la aproape 2 milioane de euro.

Businessul este în continuă creștere de la an la an, înregistrand o creștere de 50% doar în ultimul an, atât datorită bunei administrări și a strategiei de dezvoltare cât și a crererii de astfel de produse care este pe un trend ascendent.

Fiind probabil cel mai dinamic magazin online cu produse de supraveghere, securitate si monitorizare, pe site se găsesc in jur de 50.000 de echipamente și accesorii documentate minuțios și împărțite pe aproximativ 200 de categorii și subcategorii.

Principalele categorii de produse promovate și comercializate sunt: sistemele de supraveghere video (pentru interior și exterior), sistemele de alarmă antiefracție, echipamente de spionaj (camere și microfoane ascunse, GPS, detectoare etc.), interfoane / videointerfoane și echipamente optice (binocluri, lunete, lanterne, echipamnete de vedere pe timp de noapte night vision etc.), acestea fiind și categoriile de produse cele mai căutate de către consumatori aducând peste 50% din vânzări.

Clienții magazinului sunt in majoritate de sex masculin – aproximativ 83%, cu vârsta cuprinsă între 25 – 44 ani, cu studii medii si superioare, acestia fiind in principal si cei mai interesati de astfel de produse.

Bucureștenii reprezintă o treime dintre clienți, restul împărțindu-se între clienți din țară și din afara granițelor României.

La fel ca și în trendul național și nu numai, vizitele de pe dispozitive mobile a urcat până la aproximativ 40% în ultimul an, dat fiind faptul că lumea migrează către tehnologia mobilă și are nevoie să fie conectată chiar și atunci când este în mișcare. Tranzacțiile de pe dispozitivele mobile se ridică la aproximativ 25% din total.

Ponderea B2C s-a stabilizat la 60% din totalul comenzilor, restul de 40% reprezentând comenzile catre clienți B2B. Spy Shop este importator exclusiv pentru aproximativ 20 de branduri consacrate la nivel internațional de sisteme de securitate si protecție.

Magazinul este deținător al certificării TRUSTED.RO (Programul Național de Certificarea a Magazinelor Online) încă din anul 2010, fiind de asemenea și câștigător al locului 1 la Gala Premiilor eCommerce (GPeC) secțiunea “Security”, are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001, este reprezentat in asociațiile de profil și participă periodic la expozițiile de profil.

Spy Shop deține primul și singurul showroom destinat exclusiv produselor de securitate și spionaj din România, în localitatea Timișoara, loc în care puteți testa și verifica echipamentele comercializate. Acest spațiu a venit în ideea de a-l ajuta pe client ca să-și găsească mai bine produsul de care are nevoie, ca să poată vedea cum funcționează, cum arată și cum îl poate utiliza dat fiind faptul că aceste echipamente conțin multă tehnologie, multe dintre ele fiind de ultimă generație.

Leave a reply