Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

A2T.ro a investit 6 milioane € in extinderea portofoliului de produse

Magazinul online de produse de securitate Atu Tech (a2t.ro) anunta, intr-un comunicat de presa, ca si-a extins portofoliului de produse, in urma unei investitii de majore, de 6 milioane €. Mai exact, Atu Tech a cheltuit 1 milion € pentru a lansa (in exclusivitate, in Romania) brandul Tiandy, care include tehnologii de supraveghere video de ultima generatie, recunoscute la nivel mondial.

In 2024,  cresterea gamei de produse Atu Tech a fost semnificativa, de 15-70% comparativ cu anul trecut, in functie de categoria de produse. Atu Tech estimeaza ca vanzarile aferente noului brand vor depasi 3 milioane €, pana la sfarsitul anului.

„Investitia de 6 milioane de euro in revitalizarea portofoliului de produse si parteneriatul exclusiv cu Tiandy reflecta angajamentul nostru de a aduce cele mai avansate solutii de supraveghere video pe piata din Romania. Suntem increzatori ca aceste inovatii, care includ detectarea si recunoasterea faciala, iluminare duala si performanta superioara in conditii de lumina scazuta, vor raspunde nevoilor variate ale clientilor nostri. Aceasta strategie ne consolideaza pozitia de lider in industria de securitate si sprijina cresterea continua si adaptarea noastra la cerintele pietei”, transmite Sorin Felea (Director Atu Tech).

Tiandy este lider global in solutii inteligente de supraveghere video, cunoscut pentru inovatiile sale tehnologice si calitatea superioara a produselor. Brandul ofera solutii avansate pentru utilizatorii finali si pentru instalatorii profesionisti, din diverse game:

  • Color Maker – ofera imagini color clare chiar si in conditii de lumina scazuta datorita senzorilor puternici
  • Tri Light – utilizeaza iluminarea duala (combinand LED si IR), pentru o supraveghere eficienta pe distante variabile
  • PRO – produse de inalta performanta, ideale pentru proiecte mari, cu functii avansate de detectare si recunoastere faciala
  • Turbo AI+ – integreaza tehnologii AI, pentru analiza video avansata, perfecta pentru proiecte complexe de securitate
  • Starlight – performanta superioara in conditii de lumina scazuta, oferind imagini detaliate pe timp de noapte

Toate camerele Tiandy sunt echipate cu tehnologia PoE (Power over Ethernet), lucru care le permite alimentarea direct prin cablul de retea, eliminand necesitatea unei surse separate. In combinatie cu un NVR (Network Video Recorder) care suporta PoE, se reduc semnificativ costurile si se simplifica considerabil procesul de instalare, facand aceste solutii de supraveghere extrem de atractive din punct de vedere al pretului. In plus, toate camerele Tiandy respecta standardul ONVIF, asigurand compatibilitatea cu alte branduri care au acest standard integrat in software-urile lor, oferind astfel flexibilitate maxima in integrarea sistemelor.

Leave a reply