Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma de analytics SAS Viya e disponibila in marketplace-ul Microsoft Azure

SAS (lider global in analytics) anunta – intr-un comunicat de presa – introducerea platformei sale de analiza de date SAS® Viya® in azuremarketplace.microsoft.com, cu acces rapid si un model de plata pay-as-you-go, bazat pe folosirea efectiva a serviciilor. Prin intermediul accesului la SAS Viya direct din Microsoft Azure, clientii din intreaga lume pot a folosi servicii de explorare a datelor, machine learning si model deployment. Anuntul a fost facut in cadrul SAS Explore, eveniment virtual global, marca SAS.

„Suntem incantati sa oferim clientilor un nou mod de a accesa SAS Viya, continuand totodata sa oferim toate capacitatile performante pe care utilizatorii nostri le cunosc si le apreciaza. Am lucrat decenii intregi pentru a construi cea mai complexa platforma de analytics disponibila pe piata, cu inteligenta artificiala de ultima generatie, care se adreseaza intregului ciclu de analiza. Gandim si testam software-ul pe care il producem, pentru a fi cel mai rapid si cel mai productiv. Iar acum, totul este la doar cateva click-uri distanta, in marketplace-ul Microsoft Azure”, transmite Jim Goodnight (CEO SAS).

SAS Viya este creat pentru a oferi servicii de analiza avansata de date, oferind organizatiilor capabilitati de machine learning, ce permit tuturor utilizatorilor sa-si sporeasca dar si sa colaboreze fluent si uniform. Prin includerea in marketplace-ul Microsoft Azure, utilizatorii vor beneficia de acces complet la pachetul Viya, care contine: SAS Visual Analytics, SAS Visual Statistics, SAS Visual Data Mining si Machine Learning si SAS Model Manager. Platforma e disponibila in mai multe limbi de circulatie internationala si ofera acces si la o serie extinsa de resurse si tutoriale, pentru a sustine clientii atat in primii pasi pe platforma, cat si in privinta reusitelor pe termen lung.

Platforma ofera solutii pentru programatori si pentru clientii care vor sa evite scrierea de cod, totul reunit intr-o singura interfata vizuala, care permite utilizatorilor sa beneficieze de serviciile celui mai bun sistem AI. Platforma ofera suport atat pentru SAS, cat si pentru limbaje de programare Open Source (ca Python sau R). Astfel, fiecare data scientist poate folosi limbajul si tehnicile preferate pentru a realiza programele dorite. Intre clientii care folosesc SAS Viya se regasesc analisti de business, data scientists si persoane la care trebuie sa ajunga informatia finala, fie ca vorbim de angajati sau de persoane din managementul companiilor. Acestia activeaza in toate ramurile industriale, pe intregul mapamond: echipa JAKSTAT (castigatoare a Hackathon-ului SAS 2022), bioMerieux (lider mondial in domeniul biotehnologiei si furnizor al solutiei SaaS CLARION™), S-Bank (cea mai importanta banca de retail din Finlanda), Techniker Krankenkasse (cel mai mare furnizor de asigurari de sanatate din Germania).

Leave a reply