Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Specialistii in Digital Analytics & CRO se aduna la MeasureCamp Romania

Prima editie MeasureCamp Romania are loc pe 2 noiembrie 2019, la Maastricht School of Management Romania (Bucuresti), anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa. MeasureCamp este cel mai popular eveniment de tip unconference (format in care publicul decide si conduce aproximativ 75% din subiectele discutate) din domeniu, la nivel mondial, fiind organizat in peste 25 de tari. Editia 2019 va avea loc pentru prima data la Bucuresti, reunind specialisti in Digital Analytics, Product & Conversion Rate Optimization (CRO), Data Science, Business Intelligence si Tech Product Management.

„Measure Camp este cunoscut la nivel international ca «unconference», un format de conferinta cu totul diferit de ceea ce tot intalnim in zona de digital si nu numai. El presupune ca invitatii speciali sa fie integrati cat mai bine ca participanti la eveniment si toata lumea sa fie incurajata sa discute liber si sa conduca o sesiune de discutii pe o anumita tema”, explica Magda Baciu (Fondator House Of Progress si organizator principal MeasureCamp Bucharest).

In agenda evenimentului vor fi incluse peste 30 de subiecte, discutiile cu cei 150 de participanti fiind menite sa gaseasca solutii la probleme existente in arii precum Data Analytics, Data Visualisation, Data Science, CRO, dar si la provocarile ce apar cand o afacere online doreste sa isi optimizeze produsul si strategia de marketing intr-un mod informal, bazat pe date. Formatul este gandit pentru a-i ajuta pe cei din comunitate sa inteleaga mai bine potentialul analizei acestora in cresterea unui business si pentru a le crea un spatiu in care sa poata invata unii de la ceilalti.

Printre specialistii de renume care si-au confirmat prezenta la MeasureCamp Romania se numara:

  • Krista Seiden (Vice President, Product Marketing & Growth la Quantcast SUA)
  • Sjaun Wong (Analytics Director la Samsung Marea Britanie)
  • Alban Gerom (VP, Data & CX Technology Manager la Barclays Marea Britanie)
  • Nicoleta Iordache (Head of Digital Intelligence & Analytics CheilDIA la Samsung Europa)
  • Jack Timofte (Chief Data Scientist la TotalQuant)

Ultima serie de bilete la MeasureCamp Romania va fi pusa in vanzare pe 16 octombrie, aici.  Editia anterioara a avut loc in toamna lui 2018, la Londra. Descoperiti mai multe detalii in clipul de mai jos!

Leave a reply