Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Smart Bill a lansat un eBook dedicat freelancerilor din Romania

ghid-freelanceri-smartbill

Smart Bill, in colaborare cu expertii contabili de la Contzilla.ro a lansat de curand un nou eBook dedicat freelancerilor din Romania, adica acelor persoane care realizeaza activitati economice pentru care au obtinut o calificare profesionala sau au asimilat cunostintele necesare. Un freelancer isi desfasoara activitatea in mod independent, fiind remunerat in functie de munca depusa.

Pentru a afla mai multe despre acest eBook, am decis sa punem cateva intrebari Mirunei Ursache, Content Manager la Smart Bill:

ECOMpedia: Care a fost motivul pentru care a aparut un eBook dedicat freelancerilor?

Miruna Ursache: Noi avem aceasta dorinta la Smart Bill, de a crea continut de calitate, lucru care din pacate, cel putin in acest moment, nu este o norma in mediul editorial din Romania. Aceasta ambitie vine cumva sa completeze viziunea noastra, de a deveni cel mai bun prieten al antreprenorului roman, adica de a-i aduce informatii utile, de a-l sprijini atat prin prisma facilitatilor programului nostru de facturare si gestiune (si acum contabilitate), cat si prin acuratetea si calitatea informatiilor de pe blogul Smart Bill sau diversele materiale pe care le publicam. In ceea ce priveste acest eBook, am decis sa-l realizam impreuna cu echipa Contzilla.ro, deoarece am identificat o nevoie specifica pe piata: freelancing-ul este o activitate destul de recenta in mediul de afaceri romanesc, cu un cadru legal mai putin clar celor ce o practica. A fi freelancer pare sa induca ideea de simplitate, de lipsa a obligatiilor legale sau fiscale, ceea ce este foarte departe de adevar. Ne-am dorit sa comunicam cat mai putin alambicat ce inseamna sa fii freelancer in Romania, ce trebuie facut sau ce trebuie evitat.

ECOMpedia: Ca tot veni vorba despre continut, ce subiecte trateaza?

Miruna: Am decis sa structuram eBook-ul in jurul a 5 intrebari esentiale: 1. Ce inseamna sa fii freelancer? 2. Cum poti sa fii freelancer legal in Romania? 3. Diferenta dintre freelancer si angajat “sub acoperire”? 4. Care sunt modalitatile de colaborare cu un freelancer? 5. Care sunt modalitatile de plata catre un freelancer?

ECOMpedia: De ce ati decis sa lansati acest eBook gratuit?

Miruna: Asa cum am mentionat mai sus, noi chiar ne dorim foarte mult sa aducem pe piata continut de calitate. Un material bun, util, care are vocatia de a clarifica anumite aspecte legate de, in acest caz, activitatea de freelancer, nu aduce neaparat ceva nou, ci spune anumite lucruri altfel. Obiectul nostru de activitate consta in a comercializa un soft de facturare online, gestiune si contabilitate, nu continut. Astfel incat, a pune la dispozitia antreprenorilor astfel de materiale, ni se pare cumva firesc.

ECOMpedia: De ce ar trebui sa isi descarce acest eBook persoanele care fac freelance?

Miruna:  Noi am colaborat cu Contzilla.ro pentru a-l realiza, unde niste oameni foarte destepti, specialisti in domeniu, cum ar fi Delia Mircea, au lucrat la continut, s-au asigurat ca este exact, corect si cu adevarat de ajutor. Eu, daca as gandi lucrurile din punctul de vedere al unui freelancer, mi-as dori sa aflu ce contine acest material si ii sfatuiesc si pe cei care citesc interviul nostru sa faca la fel.

ECOMpedia: Multumim, Miruna!

Miruna: Si eu multumesc pentru interviu si pentru o colaborare placuta si de durata cu ECOMpedia. Felicitari pentru tot ce realizati!

Celor care isi doresc sa descarce acest eBook, va invitam sa il descarcati AICI!

Leave a reply