Site vechi, republicat dupa inactivitate, penalizat

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua
Dețin domeniul ghidmedicina.r.o a fost cumpărat prin 2008 a funcționat pana in 2014 avea in jur de 1000 de unici pe zi, din motive personale am renunțat la el in 2014 site-ul a fost șters de pe contul de Hosting si un an si ceva pe el a fost o pagina de la firma de Hosting specifica.
In Ianuarie 2016 am decis sa il reactivez, un backup cu el nu am mai găsit, am intrat pe webarchive si am copiat manual toate paginile, am creat aceleași pagini cu structura de link o singura categoria am modificat-o si pentru aproximativ 100 de linkuri sa modificat structura linkurilor, in wmt mi-au apărut cu 404.
In 2008 a fost înscris in directoare nici multe dar nici putine, recent nu l-am mai înscris cu nici un link.
La comanda site:ghidmedicina.r.o apar cu 400 si ceva de pagini indexate toate au conținut unic , nu sunt duplicate, după părerea mea fara probleme.
La Căutare după cuvinte cheie apar numai după pagina 20 in google, nu am fost penalizat manul nu am nimic in webmaster tools.
Ce credeți ca ar trebui sa fac sa il aduc un pic in poziții pe google?

Deschis 0
SEO Eduard1202 8 ani 4 raspuns 1648 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Salut.

  2 ani de inactivitate sunt cam multi. Foarte multi.
  In mod normal cand „razi” un site sau faci prostii (fara sa-ti faci temele in amanunt) de genul schimbat radical platforma, link-uri, lauout, etc… google are o toleranta doar de 2-3 saptamani de a „repune in drepturi” acel site.
  In cazul tau, acum, singurul beneficiu seo pe care il mai ai este vechimea domeniului.

  Imi pare rau sa-ti dau vestea asta dar dpdv seo trebuie sa o iei de la capat, sa ai rabdare, sa nu crezi ca desi aveai 1.000 de unici/zi site-ul era perfect, sa vezi acum cine e si cum sta concurenta, sa analizezi tot site-ul dpdv seo si sa incerci sa-l faci mai bun.
  In plus, in cei 2 ani de inactivitate algoritmul google s-a schimbat de 4 ori.
  Tu ai acolo un wordpress care e platforma de blogging. Blog-ul in ochii lui google este un fel de site de stiri. Tu ai citi azi (feb. 2016) o stire din 2014 ?

  Deci primul meu sfat ar fi sa reincepi sa publici articole. Intr-o cadenta de unul/zi. Minim. (vad ca faci eforturi in acest sens, deci e bine)

  Unde sufera acum site-ul (e analiza rapida si limitata)
  – H-urile sunt varza
  – alt + title cam prea multe lipsa
  – meta/property mai sunt de imbunatatit, description nu e chiar atat de descriptiv pt pagina.
  – tema e responsive dar in viewport de mobile ar trebui sa renunti la niste zone de informatii care nu sunt chiar atat de relevante pentru articol si nu fac decat sa dilueze continutul bun. Si sa inrautateasca UX si usability.

  Daca ai istoricul de cuvinte cheie din analytics, cele care-ti aduceau trafic, fa o campanie de discovery si test in adwords, vezi azi cum mai performeaza. Daca inca sunt de interes focalizeaza-te pe scris articole in jurul lor.

  Oricum, nu stai rau deloc. Dar mai trebuie sa ai ceva rabdare.

 2. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri,cu linkuri-le nu o sa ma apuc sa spamez forumurile, am pus câteva bunicele pe unde am știut, dacă vin sa vina chiar naturale, încerc sa scriu articole foarte bune. Problema mea mare este ca nu îmi da nici măcar un vizitator pe luna.
  O sa îmbunătățesc, ținând cont de sfaturile voastre.
  Daca aveți surse unde ași putea pune câteva linkuri ar fi bune :), eu pe unde am pus nu îmi apar in webmasters, la alți au apărut.

 3. Eduard, hai sa ne intalnim la o cafea (daca esti din Bucuresti)

  Tu nu esti penalizat de google, pur si simplu acum acel site atat valoreaza in ochii lui.

 4. Mulțumesc frumos de invitație, sunt din Pitești. Bine descrisa „problema”, atunci o sa-i dau valoare.

Lasă un răspuns

Browse