Optimizare pagina categorie

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare,
Ma confrunt cu o dilema si cred ca unii dintre voi ma puteti ajuta.

Am o librarie online: targetez „povesti pentru copii”. Landing page-ul pe care doresc sa rankez este pagina de categorie /povesti-pentru-copii.

Am creat content in pagina de categorie. Apoi am creat un articol holistic cu linkuri interne catre /povesti-pentru-copii. Acum urmeaza sa fac articolele de linkbuilding.

Intrebarea este: in articolul de linkbuilding pun link catre pagina /povesti-pentru-copii sau catre articolul holistic? Sau catre amandoua?

Multumesc

Deschis 0
SEO MihaiNeacsu 2 ani 3 raspuns 561 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1
  2022-05-08T12:43:46+03:00

  Salutare,

  Linkurile se pun către pagina cu care vrei să rankezi (să zicem X).

  Da, dacă faci niște pagini care trimit linkuri către pagina X, poți face linkuri către acele pagini, și, indirect, vor ajuta și pagina X. Dar dacă faci așa se va transmite foarte puțină valoare.

  Ideal e dacă vrei să obții trafic către X, să obții linkuri către X, nu către pagini satelit ale acelei pagini.

 1. Pune link catre pagina care estea cea mai importanta pentru tine ( ca si gandire ) :).

 2. Salut,

  Link-urile trebuie să facă trimitere spre pagina pe care o vrei cât mai sus în rezultatele de căutare. Din ce înțeleg, în cazul tău este vorba despre cea de categorie ( /povesti-pentru-copii).

  În ceea ce privește articolul holistic, ai grijă să nu se canibalizeze la nivel de keywords cu pagina de categorie. Ulterior poți trimite câteva link-uri si spre acesta. Nu va ajuta la fel de mult ca un link direct, dar oferă diversitate profilului de backlinks și te ajuta mai apoi în procesul de internal linking deoarece link-urile pe care le dai din articolul holistic vor avea o valoare mai mare.

Lasă un răspuns

Browse