Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Shein isi va vinde tehnologia logistica altor branduri globale

Gigantul de fashion chinez Shein si-a modificat strategia de business si are de gand sa isi externalizeze tehnologia logistica, pentru a face fata provocarilor din SUA, anunta wsj.com. Donald Tang (Executive Chairman Shein) a anuntat planul intr-o scrisoare trimisa investitorilor si citata de sursa amintita.

Compania de fast-fashion va oferi un serviciu de tip „supply chain as a service”, pentru ca si alte branduri sau companii e-commerce sa isi poata vinde produsele folosind metodele ei de distributie: testarea de produse de Fashion create in numar redus, pentru a vedea cat de populare sunt in randul consumatorilor.

Aceasta metoda a ajutat Shein sa se transforme, dintr- un seller de imbracaminte cu pret redus, din China, intr-un brand global, care isi expediaza acum produsele in 150 de tari – inclusiv Romania (unde timpul de livrare a scazut recent, de la 2 saptamani, la doar cateva zile, pentru unele produse). Deschizandu-si portile logistice si altor companii, Shein isi foloseste abilitatile eficiente de productie si distributie a marfii.

In ultimul an, pe fondul presiunilor din partea politicienilor din tarile vestice si a competitiei crescute generate de rivalul Temu, s-a lovit de obstacole serioase: vrea listarea la bursa americana, dar asteapta un raspuns de la Securities and Exchange Commission inca din noiembrie 2023, asa ca acum discuta cu politicienii din Londra, pentru o potentiala listare pe bursa de acolo.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply