Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SelectSoft integreaza modulul sendSMS in softurile de gestiune a fluxurilor de lucru

Compania sendSMS anunta, intr-un comunicat de presa, ca adauga in portofoliu o noua integrare: un parteneriat cu SelectSoft, dezvoltator de solutii software integrate. Pana in prezent, compania specializata in SMS marketing & mobile advertising a realizat peste 30 de integrari no-code & low-code cu platforme e-commerce, CRM-uri, ERP-uri, RPA si integratoare din toata lumea. Astfel, clientii partenerilor sendSMS pot gestiona usor si rapid campanii SMS personalizate si notificari cu privire la actualizari, comenzi, rezervari, intalniri, facturi, oferte.

„Viitorul este deja aici! Cantitatea uriasa de date cu care lucreaza companiile mari nu ar putea fi gestionata fara softuri de automatizare si integrare, care sa eficientizeze fluxurile de lucru, timpul si costurile. Ne bucuram sa participam activ la inovatiile tehnologice ale momentului si sa colaboram cu echipa Selectsoft”, transmite Liviu Baltoi (Manager sendSMS.ro).

SelectSoft, dezvoltator de solutii software de gestiune stocuri, facturare si vanzare, ajuta antreprenorii sa aiba un control deplin si sa isi creasca profitul, prin optimizarea proceselor. De solutiile SelectSoft se bucura peste 1.190 de clienti, din varii domenii de activitate: magazine online, retail, HoReCa, depozite, productie, service-uri auto, logistica si transport, imobiliare si altele. Practic, orice afacere care are nevoie sa centralizeze si sa gestioneze stocuri de produse, multiple puncte de lucru, elemente contabile (facturi, contracte, chitante), vanzari, rezervari, cheltuieli sau rapoarte privind profitul si rentabilitatea va castiga timp, bani, angajati si clienti fericiti, folosind SelectSoft.

Printre modulele solutiilor SelectSoft se numara si componenta de marketing, care consta in transmiterea automata a alertelor, notificarilor sau ofertelor prin e-mail/SMS catre clienti. Astfel, prin integrarea modului sendSMS, SelectSoft adauga extraoptiuni marketingului prin SMS – cel mai direct si personal canal digital de comunicare. SMS-urile au o rata de deschidere de 98-99% si sunt citite in maximum 3 minute de la primire; prin urmare, comunicarea cu clientii, angajatii, colaboratorii devine eficienta. De asemenea, SMS-ul este un instrument ieftin si 100% masurabil. Toate aceste caracteristici se aliniaza eforturilor SelectSoft si nevoilor antreprenorilor: cat mai simplu, rapid, fara erori.

Leave a reply