Se vinde www.4interior.ro

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Site-ul exista de 10 ani pe piata din Romania, are o baza de abonati de 15.800, clienti extrem de multumiti de servicii si produse, cu pagina de Facebook de 15.000 like-uri organice. Site-ul a mai fost vandut anterior, cumparat de societatea actuala in 2015, timp in care s-a inregistrat anual cifra de afaceri in crestere, media declarata de 50.000 euro/an, incasari totale conform inregistrarilor din sistem de la 01.11.2015-21.09.2018 de 3.700.000 lei. Profit mediu real: 4000 euro/lunar (exista si perioade mai bune, cu profit semnificativ mai mare, la fel cum sunt si perioade mai slabe, cand sunt concediile de vara, spre exemplu), fara investitii si cheltuieli majore. Optional, investitii in canale de promovare online tip Facebook, Instagram, SEO, alte canale de advertising etc. Site-ul este creat pe platforma personalizata, creata de la 0, de catre o societate romaneasca, investitii totale in platforma si add-ons: >50.000 euro.

Nu s-a lucrat anterior cu stocuri, produsele sunt fie distribuite in colaborare cu companiile importatoare cu drepturi de exclusivitate, fie importate direct pe baza de comanda. Pentru cresterea cifrelor, se recomanda investitie de inceput de 10.000-20.000 euro in stocuri de produse ce pot fi livrate imediat, lista acestora se va oferi catre persoana interesata de achizitie, conform solicitarilor si cifrelor de vanzari realizate anterior pe anumite tipuri de produse. Cu cat se investeste mai mult, cu atat rezultatele sunt mai bune, direct proportionale cu nivelul de implicare financiar si profesional.

Se ofera urmatoarele:

  1. Cheia de transfer a domeniului inregistrat .ro, catre societatea care cumpara, impreuna cu conturile de acces in site, interfata de administrare, conturi de e-mail etc.
  2.  Baza de date abonati cu 15.800 contacte
  3. Pagina Facebook, 15.000 like-uri organice
  4. Contacte furnizori, parteneri interni si externi
  5. Contacte ale colaboratorilor, tuturor persoanelor implicate in activitate

Pentru ca site-ul va fi transferat pe o alta societate, nu exista implicatii referitoare la datorii sau alte aspecte financiare, nefiind riscuri asumate de persoana care urmeaza sa achizitioneze, activitatea urmand sa se desfasoare fara intrerupere, doar prin update catre furnizorii si persoanele implicate in desfasurarea activitatii.

Se vinde pentru ca se doreste relocarea in afara tarii a asociatului unic, principalul responsabil al gestiunii activitatii. Tranzactia urmeaza a fi desfasurata extrem de rapid, doar luna Decembrie ramanand la dispozitie pentru consultanta, in Ianuarie fiind programata plecarea echipei.

Cei interesati ne pot contacta pe adresa comenzi@4interior.ro

0
Anunturi / Oferte Business 4interior.ro 6 ani 0 raspuns 1739 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse