Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat serviciul Auchan Drive: cumparaturi livrate la masina, in 2 ore

Auchan Retail Romania anunta (intr-un comunicat de presa) implementarea serviciului Auchan Drive, in 31 din cele 33 de hipermarketuri din reteaua nationala. Prin intermediul acestuia, clientii isi pot ridica – din parcarea celui mai apropiat hipermarket Auchan – comenzile plasate si achitate online (prin intermediul aplicatiei Auchan sau a site-ului www.auchan.ro). Odata cu acesta noua optiune, Auchan completeaza solutiile de livrare deja existente: serviciul gratuit Click&Collect (in hipermarketuri) si livrarea la domiciliu, la nivel national.

Lansat initial sub forma unui proiect-pilot, in hipermarketul Auchan Ploiesti, serviciul Auchan Drive este in prezent implementat in 31 de hipermarketuri, din 18 orase. Clientii pot alege din cele peste 25.000 de produse listate online. Comenzile vor fi pregatite pentru ridicare in maximum 2 ore de la plasarea comenzii. Pentru ridicarea acestora, clientii sunt asteptati in zonele special amenajate din parcarile Auchan, unde cumparaturile le vor fi aduse la masina in 3 minute de la sosire. Preluarea acestora nu necesita niciun contact fizic.

„Serviciul Auchan Drive reprezinta o optiune simpla si rapida pentru cumparaturi: se comanda online, noi pregatim comanda, iar clientul ridica din parcarea magazinului in 2 ore sau in orice alta zi, in intervalul orar care ii convine cel mai bine. Confortul, economia de timp si, in mod particular, siguranta, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu”, transmite Laurentiu Furtuna (Director E-commerce si Digital, Auchan Retail Romania).

Comentariu ( 1 )

  1. […] in toate hipermarketurile Auchan), livrarea la domiciliu la nivel national si serviciul gratuit Auchan Drive (disponibil din noiembrie 2020 in 31 de hipermarketuri din reteaua […]

Leave a reply