Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vrei sa vinzi pe Amazon? Te ajuta, gratuit, „Ghidul Amazonienii StepUP”!

Alex Huditan, Vlad Dragomir si Edward Ciprian Ilinca (trei antreprenori romani care fac parte din comunitatea Amazonienii) au lansat un ghid gratuit, menit sa ajute doritorii sa faca e-commerce pe Amazon, cu succes. Prin acest ghid, accei trei isi doresc sa le impartaseasca si altor romani din experienta lor si sa le arate oportunitatea si beneficiile dezvoltarii unui business pe Amazon. Comunicatul de presa care anunta lansarea noteaza ca „Ghidul Amazonienii StepUP – Invata cum sa vinzi online produse fabricate in Asia, pe piata Amazon din SUA” poate fi descarcat gratuit de aici. Dupa descarcare, ai acces si la 4 tutoriale video, care insumeaza peste 5 ore de continut informativ util. Oricine le urmareste, poate concluziona clar daca e-retail-ul pe Amazon i se potriveste sau nu.

„Spunem ca se poate sa nu se potriveasca intrucat nu este un tun, nu este o metoda prin care te imbogatesti peste noapte, insa – odata pornita – iti poate genera venituri considerabile si ca one man show se poate merge pana la rulaje de marfa de sute de mii de dolari lunar. Este un model de afacere ce poate fi inceput cu un buget de cateva mii de dolari, scalat in cateva luni, pana la un an, la nivelul de rulaje de marfa de zeci de mii de dolari si apoi se poate ajunge usor, cu produse bine selectate si alese conform informatiilor din ghid, pana la rulaje de sute de mii de dolari lunar”, explica Alex Huditan, Vlad Dragomir si Edward Ciprian.

Alex Huditan vinde pe Amazon din anul 2014, iar pana in prezent a lansat 9 produse toate sub un singur brand si a vandut de peste 4 milioane $. Vlad Dragomir vinde pe Amazon tot din anul 2014, a lansat 50 de produse si 5 brand-uri diferite, iar pana in 2020 inclusiv a vandut de peste 12 milioane $.  Edward Ciprian Ilinca vinde pe Amazon din anul 2017, a lansat peste 30 produse sub 4 brand-uri diferite si pana acum a vandut de peste 1 milion $. Comunitatea Amazonienii a fost fondata de Alex Huditan (in 2016) si insumeaza, in prezent, peste 4.000 de romani, o parte dintre ei ajungand chiar la rulaje de milioane de dolar/an.

Shopping-ul pe Internet este una dintre cele mai populare activitati online din intreaga lume, vanzarile globale de e-retail atingand 3,5 trilioane $, in 2019. La nivel global, se preconizeaza ca e-commerce-ul va ajunge la 6,5 trilioane $, pana in 2022. Conform datelor statista.com, in 2019, vanzarile online au reprezentat 14,1% din totalul vanzarilor, la nivel mondial. In 2021, se estimeaza ca peste 2,14 miliarde de oameni din intreaga lume vor achizitiona online produse si servicii. In 2023, se preconizeaza ca – la nivel mondial – vor exista 1,31 miliarde de plati efectuate cu telefonul mobil (fata de 950 de milioane, in 2019).

Orientarea spre e-commerce e la ea acasa si in SUA. Pana la finalul lunii mai 2020, 62% dintre americani au mers mai putin la magazinele offline, 52% au cumparat mai mult online si 36% au folosit mai putin cash-ul. Retail-ului online din SUA va depasi, in 2022, 638 miliarde $. Pana atunci, Amazon estimeaza venituri nete de 365.000 miliarde $ (conform datelor statista.com).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply