Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat BenefitBooking.ro, prima platforma pentru plata cu toate cardurile de vouchere de vacanta

Amatorii de vacante cumparate online au de astazi posibilitatea de a-si plati rezervarile turistice in Romania cu orice card de vouchere de vacanta, daca folosesc BenefitBooking.ro. Aceasta este prima platforma turistica unde este acceptata plata cu orice card de vouchere de vacanta, pentru toate cele 13.500 de unitati de cazare listate pe Booking.com. BenefitOnline.RO anunta, intr-un comunicat de presa, ca aceasta noua initiativa proprie aduce turistilor autohtoni posibilitatea de a cumpara cazare inclusiv la hotelurile si pensiunile care altfel nu accepta acest tip de plata in mod direct, la locatie.

Platforma digitala BenefitBooking.ro poate fi accesata de toti beneficiarii de vouchere de vacanta, de la toti emitentii din Romania, si nu trebuie sa primeasca neaparat beneficii prin BenefitOnline. Incepand cu 30 martie 2020, ca masura de preventie in contextul pandemiei COVID-19, voucherele de vacanta pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG nr. 35/2020.

„Intr-o perioada dificila pentru turism si cand intreaga industrie ospitaliera se straduieste sa gaseasca resurse pentru a atenua pierderile cauzate de blocajul din ultimele luni, venim in sprijinul tuturor utilizatorilor de carduri de vouchere de vacanta si lansam, in premiera, o platforma de turism integrata cu Booking.com, la care pot fi facute plati direct cu cardurile de vouchere de vacanta, indiferent daca hotelul sau pensiunea rezervate le accepta sau nu in mod direct. Practic, beneficiarii de carduri de vouchere de vacanta platesc cu acestea direct in platforma vacantele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agentia proprie de turism, achita unitatilor hoteliere, generandu-le venituri suplimentare”, transmite Stelian Bogza (Co-fondator BenefitOnline.ro).

In prezent, aproximativ 800.000 angajati romani primesc vouchere de vacanta de la angajatori din mediul privat si de stat. Voucherele de vacanta sunt deductibile si scutite de taxe si impozite patronale (in limita a 6 salarii de baza minime brute/angajat) si pot fi acordate de companii care au inregistrat profit sau venit in anul financiar anterior. In ceea ce priveste personalul platit din fonduri publice, acesta primeste anual vouchere de vacanta in cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat.

Leave a reply