Review-uri/publicitate pe bloguri

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, m-ar interesa cum se procedeaza cu publicitatea pe blogurile de nisa. Se poate aborda direct bloggerul sau este mai ok prin intermediul unei agentii. La ce preturi sa ma astept? Mentionez ca siteul nostru vinde produse pentru bebelusi (marsupii ergonomice).

Deschis 0
Campanii in Social Media Comunicare in Social Media lidia88 6 ani 6 raspuns 2173 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

  0
  2018-05-14T17:39:05+03:00

  Lidia, identifica singura blogurile de nisa pe care vrei sa postezi sau sa-ti faci reclama. Daca vrei sa faci postari de content in scop de SEO, poti alege bloguri din nisa ta sau bloguri generaliste care au si o categorie related cu nisa ta.
  Daca vrei sa faci publicitate, gaseste bloguri care au activitate, adica chestioneaza detinatorul in legatura cu nr. abonatilor, daca face email mkt, daca abonatii sunt responsivi sau cauta influenceri pe Insta care sa indeplineasca aceleasi criterii; pt publicitate trebuie sa te asiguri ca platesti pentru a-ti asigura vizibilitate, nu sa postezi pe un blog „mort” sau cu audienta ff mica.
  OBS: Pt nisa ta, ti-as sugera alte metode de promovare, insa depinde si ce scop urmaresti, adica ce obiectiv ai in vedere…

  0
  2018-05-16T12:51:15+03:00

  Buna. Mersi mult de raspuns. Ce alte metode de promovare imi sugerezi?

  0
  2018-05-16T13:09:28+03:00

  Depinde de ce vinzi, dar in ziua de azi se practica tehnica „da-i si fugi”, adica pui la vanzare ceva, monetizezi si capitalizezi apoi te indrepti catre alt produs. In acest caz, se potriveste publicitatea platita care, in functie de produs, poate sa fie pe Adwords sau pe Facebook sau pe Instagram.
  Daca este vorba de servicii, tot publicitatea platita te ajuta in prima faza si, abia apoi, sa abordezi SEO, link building, creare de liste, etc

 1. Daca stii ce sa ceri de la blogger-ul respectiv, poti sa o faci direct tu fara sa implici o agentie. Daca nu stii cum sa pui problema si cum sa-ti promovezi produsul este indicat sa ceri ajutorul unei agentii/freelancer.

  Informatie este suficienta pe internet despre majoritatea produselor, nu cred ca exista produs despre care sa nu gasesti informatii, asa ca, daca vrei sa te promovezi pe un blog, scrie un articol util oamenilor care o sa-l citeasca si astfel iti poti promova si produsul tau. De asemenea alege un blog care abordeaza asemenea subiecte ce au legatura cu bebelusii.

  0
  2019-05-16T13:07:58+03:00

  Daca vrei sa faci publicitate prin blog-uri de nisa, trebuie sa stii de la inceput ca pentru rezultate ai nevoie de campanii sustinute pentru perioade mai lungi de timp. Niciun blog nu iti va garanta X vanzari, mai degraba fa-o pentru link-building. Costurile sunt diferentiate in functie de notorietatea persoanei care detine blogul. Ofertele pe care le-am primit noi, in nisa home & deco sunt de la 30euro/articol pana la 500 euro/articol. Si da, de cele mai multe ori sunt nejustificate.

  0
  2019-06-08T14:16:49+03:00

  Iti recomand publicitatea pe bloguri deoarece are un impact foarte mare, adaugand produsului, in cazul tau articole pentru bebelusi, o vizibilitate crescuta.Avand in vedere ca articolele aduse in discutie nu sunt complexe consider ca poti aborda de unul singur un blogger, in conditiile in care iti stabilesti foarte bine cat de mare iti doresti sa fie impactul prin intermediul respectivului blogger.

Lasă un răspuns

Browse