Review-uri/publicitate pe bloguri

Intrebare

Buna ziua, m-ar interesa cum se procedeaza cu publicitatea pe blogurile de nisa. Se poate aborda direct bloggerul sau este mai ok prin intermediul unei agentii. La ce preturi sa ma astept? Mentionez ca siteul nostru vinde produse pentru bebelusi (marsupii ergonomice).

Topic deschis 0
Campanii in Social Media lidia88 4 luni 3 raspunsuri 93 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 3 )

  1. Lidia, identifica singura blogurile de nisa pe care vrei sa postezi sau sa-ti faci reclama. Daca vrei sa faci postari de content in scop de SEO, poti alege bloguri din nisa ta sau bloguri generaliste care au si o categorie related cu nisa ta.
    Daca vrei sa faci publicitate, gaseste bloguri care au activitate, adica chestioneaza detinatorul in legatura cu nr. abonatilor, daca face email mkt, daca abonatii sunt responsivi sau cauta influenceri pe Insta care sa indeplineasca aceleasi criterii; pt publicitate trebuie sa te asiguri ca platesti pentru a-ti asigura vizibilitate, nu sa postezi pe un blog “mort” sau cu audienta ff mica.
    OBS: Pt nisa ta, ti-as sugera alte metode de promovare, insa depinde si ce scop urmaresti, adica ce obiectiv ai in vedere…

  2. Buna. Mersi mult de raspuns. Ce alte metode de promovare imi sugerezi?

  3. Depinde de ce vinzi, dar in ziua de azi se practica tehnica “da-i si fugi”, adica pui la vanzare ceva, monetizezi si capitalizezi apoi te indrepti catre alt produs. In acest caz, se potriveste publicitatea platita care, in functie de produs, poate sa fie pe Adwords sau pe Facebook sau pe Instagram.
    Daca este vorba de servicii, tot publicitatea platita te ajuta in prima faza si, abia apoi, sa abordezi SEO, link building, creare de liste, etc

Lasa un raspuns

Nu ai permisiuni pentru a vedea aceasta intrebare.