Probleme Facebook – catalog produse & audiente?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare tuturor,

Am ceva probleme cu Facebook si ma intreb daca mai sunt persoane in situatia mea – concret incerc sa inteleg daca problemele sunt de la Facebook sau de la mine. Sper sa aveti rabdarea de a citi.

Asadar:

1. Am schimbat site-ul de curand – am banuieli ca exista sansa sa fie de la mine problema. Site-ul este Woocommerce (la fel ca si cel anterior). Utilizez plugin-ul: Facebook for Woocommerce

2. Desi exportul produselor in catalog se desfasoara fara probleme in catalogul Facebook nu este preluata si categoria din care fac parte, asadar sunt in imposibilitatea de a crea seturi de produse pornind de la categorie. Mai ciudat este ca ieri, s-au exportat inclusiv cu categoriile la un moment dat, astazi au disparut toate iremediabil. In plus, reusind sa creez un set de produse printr-un alt filtru, oricum cand incerc sa il folosesc in canvas, desi se vede clar ca sunt produse acolo, in canvas ele nu apar.

3. Toate campaniile pe care le am folosind audiente din website sau audiente lookalike pornind de la cele din website (ex: Add to cart si lookalike pt el etc) fie NU consuma bugetul integral zilnic (campanie cu lookalike, obiectiv conversii – Achizitie) fie nu consuma absolut deloc buget. Mentionez ca pixel helper arata toate evenimentele active, fara probleme si in pixel sunt inregistrate evenimente continuu. Mai mult, pentru campania de conversii am pornit una in paralel folosind o audienta broad si una pe interese (deci unele care nu au legatura cu site-ul) – abia am pornit-o asa ca nu am niste concluzii clare, insa pare sa consume bugetul.

M-ar ajuta mult un input, in ideea de a restrange posibilele surse de erori.

Multumesc anticipat si zi frumoasa,
Livia Petrescu

0
Campanii in Social Media Despre publicitatea online PPC & Adwords Livia Petrescu 5 ani 0 raspuns 1310 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse