Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retargeting Biz si LeadLion vin in sprijinul magazinelor online care vor sa se dezvolte

Platforma de marketing automatizat all-in-one Retargeting Biz anunta (intr-un comunicat de presa) ca a incheiat un parteneriat cu LeadLion, oferind magazinelor online o solutie completa pentru consolidarea, promovarea si cresterea afacerilor proprii. LeadLion este o companie romaneasca specializata in web development, web design, SEO si strategie de marketing, care s-a facut remarcata prin dezvoltarea infrastructurii informatice a magazinelor online pe platforme Magento si Shopify, iar in prezent are in portofoliu magazine online medii si mari, aflate in faza de expansiune.

„Prin parteneriatul dintre cele doua companii, magazinele online au pe de o parte o platforma adaptata nevoilor lor de scalare, dar si de canalele de marketing potrivite care sa ajute la indeplinirea acestui obiectiv. Prin noile servicii lansate anul acesta de Rertargeting Biz, am dorit sa facilitam si sa sustinem cresterea progresiva a cat mai multor magazine online, oferindu-le acces la o super tehnologie. Continutul personalizat, automatizarile si experientele de cumparare unice, create pentru fiecare utilizator in parte, contribuie semnificativ la cresterea volumului de vanzari si a profitabilitatii, precum si la fidelizarea cumparatorilor”, transmite Alina Mitrica (CCO Retargeting Biz).

Platforma Retargeting reuneste toate canalele de marketing relevante pentru magazinele online, de la reclame automatizate Google, Facebook si Instagram, la push notifications, pop-up-uri, SMS-uri, recomandari de produse si newslettere dinamic, cu continut personalizat. Parteneriatul dintre cele doua companii cu extindere internationala reprezinta o oportunitate pentru magazinele online de a accesa o platforma adaptata nevoilor lor individuale de scalare si promovare. Colaborarea va incepe la 1 ianuarie 2022 si va viza atat piata din Romania, cat si piete externe.

Leave a reply