Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retailerul online Bonami se extinde in Balcani si Tarile Baltice

 

Retailerul online de mobilier si accesorii pentru casa Bonami anunta, intr-un comunicat de presa, ca – dupa Europa Centrala – se extinde in Slovenia, Croatia, Lituania si Letonia. Toate aceste tari au in comun apropierea geografica fata de pietele unde isi desfasoara activitatea Bonami si un potential semnificativ pe segmentul cumparaturilor online. Cu acest pas, compania aproape va dubla numarul de tari in care activeaza. Pe noile piete, va oferi treptat toate serviciile sale, dar punand un accent puternic pe preferintele clientilor locali. Bonami isi doreste sa fie unul dintre liderii online, pe segmentul sau, in urmatorii 5 ani.

Decizia de extindere s-a reflectat in rezultatele anului 2020, care a fost unul de succes pentru Bonami, in ciuda complicatiilor cauzate de pandemie. „Am constatat ca, in calitate de jucator online, care are si magazine fizice, nu numai ca avem o serie de avantaje fata de concurentii traditionali, cu magazine mari, dar suntem, de asemenea, capabili sa reproducem serviciile noastre pe alte piete”, transmite Pavel Voparil (foto, CEO Bonami). „Am evaluat o serie de indicatori demografici si economici, starea industriei in tarile tinta si nivelul concurentei. In acelasi timp, a jucat un rol important si faptul ca am crezut in aceste piete”, adauga acesta.

Printre altele, Bonami doreste sa utilizeze potentialul Croatiei si Sloveniei in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil. „In unele cazuri, este posibil ca oamenii sa nu fie inca familiarizati sa cumpere online, dar dorim sa le oferim un serviciu care sa faca aceasta schimbare cat mai usoara posibil. In plus, aceste piete au crescut foarte rapid in ultimii ani si nu prezinta inca semne de incetinire”. Letonia si Lituania, pe de alta parte, sunt tari dezvoltate, cu un nivel ridicat de conexiune la Internet si potential ridicat in domeniul designului interior.

In fiecare tara va exista o echipa locala, care va tine cont de cerintele si preferintele tipice pietei respective, astfel incat va fi posibila crearea unor servicii adaptate. Ca si pe pietele existente, Bonami va oferi serviciile sale unice si o selectie atenta a produselor. Initial, vor exista aproximativ 40.000 de articole de mobilier pentru casa si mobilier mic, dar gama va fi extinsa, treptat, cu piese mai mari.

Deocamdata, toate cele patru piete noi vor fi deservite de depozitul central din Praga, care a fost extins semnificativ anul acesta si are in prezent o capacitate de aproape 40.000 mp. Pentru produsele din stoc (peste 20.000 de articole), Bonami expediaza in termen de cinci ore de la comanda si, in cooperare cu partenerii locali, livreaza la o anumita adresa sau la punctele de livrare, in termen de trei zile. La fel ca si pe celelalte piete, vor putea fi comandate produse, pentru care termenele de livrare sunt de ordinul saptamanilor.

Extinderea externa a companiei Bonami a inceput la un an dupa infiintarea sa, in 2013. Prima piata dupa Republica Ceha a fost Polonia (2014), urmata de Slovacia (2015), Romania (2016) si, cel mai recent, de Ungaria (2018).

Leave a reply