Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Black Friday 2021, la Bonami.ro (1-28 noiembrie): reduceri de pana la 80%

Anul acesta, Bonami.ro a pregatit pentru clientii sai o campanie ampla de Black Friday, diferita de anii anteriori, in perioada 1-28 noiembrie. „Daca in trecut am organizat doua weekend-uri speciale cu reduceri de Black Friday, anul acesta am decis sa alegem alta abordare. Astfel, Bonami va oferi clientilor sai reduceri permanente intre 1-28 noiembrie, pentru 80.000 de produse unice, reducerile fiind de pana la 80%”, explica Pavel Voparil (CEO Bonami).

Numarul de produse cu reducere s-a dublat fata de anul trecut si este de 4 ori mai mare fata de 2019, cand erau disponibile doar 20.000. Perioada promotionala de pe site-ul online cu mobilier si decoratiuni va include si cele doua weekenduri traditionale de Black Friday (cu reducere de 15% la orice produs) si se va incheia cu Cyber Monday (ultima zi de reduceri). Vanzarile sunt asteptate sa aduca o crestere cu 300% fata de o zi obisnuita, cifra similara cu cea din 2020. Compania s-a pregatit intens inca din lunile de vara, pentru a asigura stocul necesar acestei perioade.

„Spre deosebire de anii trecuti, cand au existat categorii limitate de produse din care clientii puteau alege, anul acesta vor fi placut surprinsi sa le regaseasca in toate sectiunile magazinului nostru. Suntem, de aceea, optimisti in ceea ce priveste rezultatele si asteptam, in aceasta perioada, vanzari in valoare de 10 milioane de euro, din care 10 % realizate pe piata din Romania”, a mai adaugat Voparil.

Bonami desfasoara, in prezent, campania Cashback de Craciun. Orice suma cheltuita in perioada 1.10-20.12.2021 va fi returnata in contul Bonami, sub forma de credite ce pot fi folosite ca pana la 20% reducere din valoarea totala a comenzilor plasate, intre 24.12-31.12. Ca noutate, orice produse comandate in perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit pana pe 15.01.2022.

Leave a reply