Organizare de joc quizz cu premii prin mesaje SMS

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Este nevoie de licenta de la Ministerul Finantelor pentru organizarea unui joc de gen quizz prin mesaje SMS? Jocul ar fi urmatorul: cei care vor participa isi dau acordul si se aboneaza la concurs. De exemplu saptamanal primesc prin mesaj SMS cu tarif special o intrebare la care trebuie trimis raspunsul printr-un mesaj SMS cu tarif normal cat mai repede si in functie de ordinea cum se primeste raspunsurile fiecare data se face o lista cine a raspuns in cel mai scurt timp. Aceasta lista se va poate verifica de catre participanti. Aceste rezultate se aduna si in fiecare 2-3 luni se da un premiu pentru participant care a avut cel mai bun rezultat in perioada jocului. Daca nu este nevoie de licenta de la Ministerul Finantelor atunci ce altceva trebuie facut, ce lege este aferent acestei activitate?

Aceste rezultate se aduna si in fiecare 2-3 luni se da un premiu pentru participant care a avut cel mai bun rezultat in perioada jocului. Daca nu este nevoie de licenta de la Ministerul Finantelor atunci ce altceva trebuie facut, ce lege este aferent acestei activitate?

Aceste rezultate se aduna si in fiecare 2-3 luni se da un premiu pentru participantul care a avut cel mai bun rezultat in perioada jocului. Daca nu este nevoie de licenta de la Ministerul Finantelor, atunci ce altceva trebuie facut, ce lege este aferent acestei activitati?

0
Chestiuni legale Mobile Marketing & SMS Peter 2 ani 0 Answer 363 views Entry 0

Leave an answer