Puteti sa imi recomandati un program free pentru editare bannere ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, ma ocup de marketing si promovare la agentia noastra de turism. Am o campanie de remarketing in derulare pentru ofertele de last minute. Problema e ca aceste oferte se schimba aproape zilnic si tot odata trebuie sa tin pasul si cu banerele de remarketing.As vrea sa le pot face eu, ca sa nu mai depind de nimeni si sa le pot face oricand e nevoie. Ce program free si usor de folosit imi puteti recomanda ca sa creez eu aceste bannere, un soft basic e suficient. Si cum pot seta in adwords campania de remarketing, in asa fel incat cand schimb banerele sa nu imi anuleze statisticile de de pe banerele vechi.( fara sa creez un alt grup )
multumesc

Deschis 0
PPC & Adwords Solutii software conexe Dorin D. 10 ani 5 raspuns 7751 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

  0
  2014-07-19T13:07:28+03:00

  Salut , uite pe link-ul acesta un program on-line gratuit pentru bannere , se lucrează foarte ușor și-l poți customiza cum dorești și la orice dimensiuni dorești :
  http://bannerfans.com/banner_maker.php

  Și aici găsești un tutorial în română cum să lucrezi cu acest program on-line: http://videotutorial.ro/cum-putem-crea-usor-un-banner-pentru-site-un-logo-sau-un-avatar-fara-niciun-soft-tutorial-video/

  0
  2014-07-19T14:05:12+03:00

  Exista un „banner maker”, o aplicatie de creat bannere in Adwords. Poti sa incerci sa vezi daca te ajuta, eu stiu multi, colegi de breasla fara cunostinte pe zona de editare de fotografie/imagine, care l-au folosit cu succes.

  Statisticile raman, nu se sterg. Daca schimbi un banner cu altul, poti face acest lucru este rau. Vei avea statistica de la bannerul vechi cu poza/imaginea de la bannerul nou si nu este corect. Ar trebui sa iti aduci aminte cand, in ce data, la ce ora ai schimbat creativul de la banner.

  Corect este sa stergi un creativ vechi, sau sa il pui pe pauza, si sa urci un alt creativ. Si la bannerele sterse ai acces la statistici. Pentru asta, in selectorul de bannere nu treci „all active” ci vei alege „all banners” (nu mai tin minte formularea exacta, si nu am acum timp sa ma loghez in adwords). Randurile cu statisticile bannerelor sterse vor fi marcate intr-un mod special, cu gri, estompat. Atentie, ca sa vezi corect statistica pe un banner/creativ sters, alege de sus sa le vezi pe toate, si pune perioada de analiza perioada in care acel banner a fost activ. In felul acesta poti sa faci analiza pe orice fel de banner, adgroup, campanie, indiferent de starea acestora.

  Nu ai niciun motiv de ingrijorare. Toate cifrele sunt acolo, nu pleaca nicaieri, indiferent de ceea ce faci. Cel mai rau lucru insa este sa intri pe o imagine, pe un creativ, si sa dai UPDATE la banner. In acel fel ai o strutzo-camila, o statistica continua, fara intrerupere, dar care pe perioada 1 are un randament, niste indicatori, ca era acolo un creativ, si apoi se continua cu alti parametri, pe perioada 2, si daca uiti ca ai facut update, nu o sa intelegi comportamentul acelui banner in veci. Cel mai bine e sa le stergi si sa pui altele.

  Mai mult decat atat, daca rulezi cu 2 bannere deodata, sa faci testing, urci in prima etapa pe adwords 2 bannere deodata. Lasi perioada 1, iese unul castigator, intri si stergi pierzatorul. Acum urmeaza perioada 2, ramane castigatorul 1 si vine challenger-ul 2. Cand urci un al 3-lea banner care se va bate cu castigatorul din prima etapa, trebuie sa resetezi contorul pe acel castigator, astfel incat bannerul 1 si bannerul 3 sa ruleze ambele de la 0. Altfel nu ai o intrecere corecta.

  Spor!

  0
  2014-07-19T15:40:14+03:00

  Salut Dorin,

  Un foarte bun editor foto, free, este Photo Scape. Este usor de folosit si da rezultate foarte bune.

  Bafta!

  0
  2019-06-26T08:52:53+03:00

  5 tool-uri pentru bannere web aici: https://www.extended.ro/blog/realizare-bannere-web/

Lasă un răspuns

Browse