Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Premiera la Flanco: poti cumpara in rate, cu cardul de salariu, online si offline

Flanco anunta (intr-un comunicat de presa) o premiera: posibilitatea de a cumpara in rate, direct cu cardul de salariu, fara credite la banca sau carduri de credit/cumparaturi. Flanco este singurul retailer electro-IT din tara care ofera clientilor sai aceasta solutie de plata nu doar online, ci si in intreaga sa retea fizica.

„Promisiunea noastra fata de clienti este ca ii ajutam sa isi permita ce este mai bun, iar prin aceasta solutie de plata contribuim la indeplinirea obiectivului, aducandu-le alte doua beneficii importante: rapiditate si simplitate. Unii clienti nu isi doresc sa detina un card de credit, il considera o grija in plus, asa ca pentru ei, posibilitatea de a cumpara in rate, direct cu cardul de debit, este un avantaj important. Sa zicem ca vor sa cumpere o masina de spalat rufe, dar bugetul le permite doar un model cu o cuva de 5 kg. Prin acest serviciu, pot cumpara un model dintr-o gama superioara, cu o cuva de 8 kg, poate chiar si cu uscator incorporat, platind pretul produsului in rate, timp de 3-4 luni, cu o dobanda nesemnificativa”, transmite Ovidiu Nicusan (Director de Marketing Flanco).

Aceasta solutie de plata este rezultatul unui parteneriat cu Oney, se adreseaza doar persoanelor fizice si permite achitarea produselor in 3-4 rate lunare (la alegerea clientului), pentru valori ale comenzilor intre 400-12.000 lei. Clientii au nevoie doar de un card de debit Visa/MasterCard, pe care il pot folosi pentru cumparaturi in magazine sau online. Pasii necesari sunt optarea pentru plata in 3/4 rate si completarea unui scurt formular (care nu presupune prezentarea unei adeverinte de venit, ca in cazul creditelor clasice); apoi, in maximum 3 minute, clientii primesc raspunsul solicitat.

Un alt avantaj important il reprezinta dobanda foarte mica (0,5% din valoarea creditului). De exemplu, cumparand in rate un produs de 1.000 de lei, clientul va achita o dobanda de doar 5 lei. Prima rata si dobanda se achita pe loc, iar urmatoarele 2/3 rate (in functie de optiunea clientului) se achita la intervale de 30 de zile.

Leave a reply