Pot vinde reviste online folosind marketing afiliat, la 23 lei bucata?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut, am un mic magazin online, un site al unei reviste indragite de public, ex level actualmente revista „Nivelul 2”, cu aceeasi echipa redactionala in spate, oameni simpatici si care sunt gameri de profesie. Costul unei reviste nu este foarte mare, cat poate sa coste o revista?!? Avem pe site, aici, http://revista.nivelul2.ro/, unde este shopul online – woocommerce, si un abonament, care are o valoare mai mare putin. 

Intrebarea este daca se merita sa ma promovez prin marketing afiliat? Si cu care retea de afiliere sa pornesc, care are bloggeri care sunt gameri in portofoliu? Multumesc.

Deschis 0
Marketing afiliat Valentin Dumitriu 8 ani 2 raspuns 1071 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Te sfătuiesc să contactezi 2parale. Sunt foarte competenți în a analiza afacerea ta și a îți recomanda dacă ei cred că afilierea va merge sau nu. Personal mă gândesc că ești destul de nișat, un posibil afiliat va trebui să muncească special pentru tine, nu ești într-un sector ca fashion sau electronice unde un afiliat poate lucra la un singur proiect prin care promovează mai mulți comercianți. Cei de la 2parale își cunosc bine afiliații și îți vor spune dacă ei cred că au masa critică ca tu să ai rezultate semnificative.

  2. Asa m-am gandit si eu.
    Abonamentul e mai relevant pentru ei ca produs.

Lasă un răspuns

Browse