Pot vinde reviste online folosind marketing afiliat, la 23 lei bucata?

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Salut, am un mic magazin online, un site al unei reviste indragite de public, ex level actualmente revista “Nivelul 2”, cu aceeasi echipa redactionala in spate, oameni simpatici si care sunt gameri de profesie. Costul unei reviste nu este foarte mare, cat poate sa coste o revista?!? Avem pe site, aici, http://revista.nivelul2.ro/, unde este shopul online – woocommerce, si un abonament, care are o valoare mai mare putin. 

Intrebarea este daca se merita sa ma promovez prin marketing afiliat? Si cu care retea de afiliere sa pornesc, care are bloggeri care sunt gameri in portofoliu? Multumesc.

Topic deschis 0
Marketing afiliat Valentin Dumitriu 3 ani 2 raspunsuri 262 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 2 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Te sfătuiesc să contactezi 2parale. Sunt foarte competenți în a analiza afacerea ta și a îți recomanda dacă ei cred că afilierea va merge sau nu. Personal mă gândesc că ești destul de nișat, un posibil afiliat va trebui să muncească special pentru tine, nu ești într-un sector ca fashion sau electronice unde un afiliat poate lucra la un singur proiect prin care promovează mai mulți comercianți. Cei de la 2parale își cunosc bine afiliații și îți vor spune dacă ei cred că au masa critică ca tu să ai rezultate semnificative.

 2. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Asa m-am gandit si eu.
  Abonamentul e mai relevant pentru ei ca produs.

Raspunde la aceasta intrebare