Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platile cu portofelul digital vor creste cu 40% in 2019, in Europa si America de Nord (studiu)

In 2019, in Europa si America de Nord, platile cu portofelul digital care vor atinge aproape 790 miliarde $, ceea ce inseamna o crestere de 40%, anunta nocash.ro (citand un studiu marca Juniper Research,  „Digital Wallets: Service Provider Analysis, Market Opportunities & Forecasts 2019-2024”). Platile contactless si pe retelele sociale (mai ales avand in vedere planurile Facebook apropo de criptomoneda Libra) vor sta in avangarda platilor cu portofelul digital. Cea mai mare crestere va veni din platile in magazine, cele contactless dublandu-se in regiunile amintite.

In SUA, de exemplu, o treime dintre iPhone-uri sunt folosite momentan pentru plati contactless, tinerii de aici migrand de la platile cash spre plata virtuala la POS-uri. Analiza Juniper Research subliniaza faptul ca providerii de portofele digitale trebuie sa stabileasca cat mai multe parteneriate cu banci de prestigiu, pentru a-si maximize reach-ul in randul clientilor.

Sursa amintita mai noteaza ca portofelele digitale ca Apple Pay, Amazon Pay si Visa Checkout sunt din ce in ce mai prezente pe site-urile e-commerce, dar mai au mult pana ajung la nivelul PayPal in aceasta privinta.

Leave a reply